Kazaya Neden Oldu; Sonra da Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Kazaya Neden Oldu; Sonra da Kaçtı

Kazaya Neden Oldu; Sonra da Kaçtı

5'te otostop çekip bindiği otomobilden yol ortasında inmeye kalkan bir madde bağımlısı, arkadan gelen motosikletlinin kaza yapmasına yol açtı.

13.11.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5'te otostop çekip bindiği otomobilden yol ortasında inmeye kalkan bir madde bağımlısı, arkadan gelen motosikletlinin kaza yapmasına yol açtı. Madde bağımlısı, kazadan sonra yaya olarak kaçtı.

Kaza saat 14.00 sıralarında E-5 Yanyol'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü Ramazan Pişkin, yolda otostop çeken bir kişiyi aracına aldı. Ancak otomobile binen 15 yaşlarındaki genç, yolda cebinden çıkardığı baliyi koklamaya başladı. Duruma tepki gösteren Ramazan Pişkin, otomobili yavaşlatarak, gence arabadan inmesini söyledi. Madde bağımlısı genç de, araç daha durmadan kapıyı açıp inmeye kalkıştı. Bu sırada arkadan gelen bir motosiklet, aracın açılan sağ kapısına hızla çarptı. Kazaya neden olan madde bağımlısı genç hızla koşarak olay yerinden kaçtı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN KOLU VE BACAĞI KIRILDI

Araç sürücüsü Ramazan Pişkin'in haber vermesiyle kaza yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, isminin Mesut olduğu öğrenilen yaralı motosikletliye ilk müdahaleyi yaptı. Kolu ve bacağı kırılan motosikletli ambulansa alınarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araç sürücüsü Ramazan Pişkin, "Ben Tozkoparan'a doğru seyir halindeydim. Yolda tanımadığım bir çocuğu araca aldım. 'Ben de o tarafa gidiyorum, beni de götürür müsün?' dedi. Yolda cebinden çıkardığı baliyi koklamaya başladı. Tepki gösterip arabadan inmesini söyledim. Arabayı park etmek için sağa doğru yanaşırken, daha durmadan aracın kapısını açıp inmeye kalktı. Sonra arkadan gelen motosiklet açılan kapıya vurdu. Çocuk koşarak kaçtı" dedi.

Sürücü, daha sonra ifade için polis merkezine götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazaya Neden Oldu; Sonra da Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement