Kenan İmirzalıoğlu'ndan Örnek Davranış - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Örnek Davranış

Kenan İmirzalıoğlu\'ndan Örnek Davranış

Rol Aldığı Karadayı Dizisinde Mahallenin Delikanlısı Olan Kenan İmirzalıoğlu'ndan Örnek Davranış.

03.11.2013 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, dizilerdeki başarısı kadar özel hayatındaki bilinmeyenleriyle de hayranlık yaratıyor. Yardımsever kişiliğiyle bilinen İmirzalıoğlu, birçok meslektaşına örnek olacak hareketler sergiliyor. Rol aldığı 'Karadayı' dizisinde mahallenin delikanlısı rolündeki İmirzalıoğlu, evinin bulunduğu Cihangir'in de Karadayı'sı oldu. Daha önce semtteki bir okula gizlice 20 bin liralık yardımda bulunan oyuncunun semtteki camilerin de kapısını çalıp "Bir eksiğiniz var mı?" diye sorduğu öğrenildi.

İMAMLARDAN BİLGİ ALIYOR

Cami imamlarını sık sık ziyaret eden İmirzalıoğlu'nun çevredeki yardıma muhtaç insanları da imamlardan öğrendiği ve onlara ulaştığı ortaya çıktı. Semtte oturan ve maddi durumu iyi olmayan birçok çocuğun eğitimine destek veren İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde de yine Cihangir'de oturan bir vatandaşın yardımına koştu. Oyuncu, beyin kanaması geçirdiği için zor günler geçiren vatandaşın 6 aylık kirasını evine gönderdi.

GİZLİ KALMASINI İSTİYOR

Bununla yetinmeyen Kenan İmirzalıoğlu, bir de vatandaşa evinin ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi. Tek şart olarak bunun gizli kalmasını istediğini söyleyen İmirzalıoğlu'nun yardımsever kişiliğini Cihangir'de duymayan kalmadı. Oyuncu yaptıklarını gizlemeye çalışsa da bütün mahalle onun yardımseverliğini konuşuyor.

Geçtiğimiz aylarda Cihangir'de bir ilköğretim okulu yetkilileri semtte oturan ünlülerden destek istemişlerdi. Birçok ünlü isim elini cebine atmazken Kenan İmirzalıoğlu, hiç düşünmeden 20 bin lira destek vermişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu'ndan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement