Kendall Jenner, Bir Tekne Dolusu Erkeğin İçinde Kaldı - Son Dakika
Magazin

Kendall Jenner, Bir Tekne Dolusu Erkeğin İçinde Kaldı

Cannes Film Festivali için güney Fransa'da olan Kim Kardashian'ın model kardeşi Kendall Jenner, Avrupalı gençlerin yer aldığı bir tekneyle bir süreliğine de olsa kaçırıldı.

26.05.2016 15:20  Güncelleme: 15:29

Cannes Film Festivali için güney Fransa'da olan ABD'li model Kendall Jenner, Avrupalı gençlerin yer aldığı bir tekneyle bir süreliğine de olsa kaçırıldı.

TEKNE DOLUSU ERKEĞİN ARASINDA KALDI

Kendisini Microsoft kurucularından Paul Allen'ın Octopus adlı süper lüks yatına taşıyacak olan tekneyi bekleyen Kendall Jenner, bu esnada yanlışlıkla takım elbise giymiş gençlerin bulunduğu bir tekneye bindi.


GERİ BIRAKMALARINI İSTEDİ

Teknedekilerin Jenner'ı almaktan dolayı çok mutlu olduğu görülse de, ünlü yıldız bir süre sonra gençleri kendisini geri bırakmaları konusunda ikna etti. 20 yaşındaki Jenner, gençleri "Birtakım kalitesiz Avrupalılar" şeklinde niteledi.

Genç model, birkaç gün önce yine Cannes'da bir sunucunun şakasına uğramıştı. Sunucu, Jenner'ın önünde bayılma numarası yapmıştı.


Kendall Jenner, Bir Tekne Dolusu Erkeğin İçinde Kaldı

Son Dakika Magazin Kendall Jenner, Bir Tekne Dolusu Erkeğin İçinde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • O bir ilah- yazana cevab: Allah seni islah etsin. Sen bir muslumanSan ya da fark etmez...Allah sana hidayet bexs etsin 0 0 Yanıtla

Advertisement