26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu

Gaziantep'te 26 yaşındaki genç, oturduğu binanın beşinci katındaki yangın merdivenine iple asılı halde bulundu. Maktülün babası "Oğlum önceden uyuşturucu bağımlısıydı, ancak tedavi gördü. İntihar edecek biri değildi, öldürüldüğünden şüpheleniyorum" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

12.01.2021 13:55  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkunç olay, pazar gecesi Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlılığı tedavisi gördüğü öğrenilen İbrahim Etem Y., kısıtlamaya rağmen dışarı çıktı. Uzun süre kendisinden haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde İbrahim Etem Y.'yi oturdukları binanın beşinci katındaki yangın merdiveninde iple asılı cansız bedenini buldu. İbrahim Etem Y.'nin cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"ÖLDÜRÜLMÜŞ OLMASINDAN ŞÜPHELENİYORUM"

Otopsi işlemlerinin ardından İbrahim Etem Y.'nin cenazesi, defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Oğlunun cenazesini teslim alan Mustafa Y., "Oğlum daha önce uyuşturucu madde bağımlısıydı. Ama bir süredir uyuşturucuyu bıraktı ve tedavi görüyordu. Oğlum hayatına son verecek birisi değildi. Öldürülmüş olmasından şüpheleniyorum" dedi.

Polis ekiplerinin intihara ilişkin soruşturması sürüyor.

26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu
26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu
26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 26 yaşındaki genç, yangın merdivenine iple asılı halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kemal çelebi: aklı ve bilinci taşımak zordur.. bazen bilinmez bir soru sorarsın kendine.. ve devrelerin yanar.. intihar yada değil.. sonucta bir insanımızı daha kaybettik.. biz siz hepimiz her ölen bireyle birlikte kaybediyoruz.. ulkemize insanlarımıza sahip çıkalım.. insan olmazsa hiçbirşey olmaz. 19 1 Yanıtla
  • SEDEFf: BU ülkede yaşayan asıl delidir zaten sömürülüyorsun eşşek gibi çalısştırılıyorsun ama hakkın asla verılmıyor. zengın daha zengın olmaya sen sürünmeye devam edıyorusn.. 7 1 Yanıtla
  • yusuf: ülkede yaşamak ölmektende daha zorlaştı herkes bunalımda.geçim çok agır 0 0 Yanıtla

Advertisement