Keşan 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması" - Son Dakika
Yerel

Keşan 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması"

Keşan Belediyesi tarafından "Keşan 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması" düzenlenecek.

21.07.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediyesi tarafından "Keşan 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması" düzenlenecek.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmayı ilçenin tarihine ışık tutmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Keşan fotoğrafları arşivi oluşturarak ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışmamıza seçici kurul üyelerinin birinci dereceden yakınları dışında 18 yaş ve üzeri profesyonel veya amatör tüm fotoğraf severler katılabilir. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların Keşan ilçe sınırları içinde çekilmiş olması gerekmektedir. Her fotoğrafçı en fazla 4 eser ile yarışmaya katılabilecektir. Fotoğraflar renkli veya siyah - beyaz olarak sunulabilecektir. Fotoğrafın orijinal olması ve oynanmamış olması gerekmektedir. Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin tamamen yada kısmen kullanılması kural ihlali sayılır. Katılımcılar Keşan Belediyesi'nden bilgi alabilir."

Yarışmaya katılımın 10 Ekim'de sona ereceğini ifade eden Özcan, birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye de bin lira ödül verileceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement