Keşan Belediyesi Kurs Etkinlikleri Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi Kurs Etkinlikleri Düzenledi

Keşan Belediyesi Kurs Etkinlikleri Düzenledi

Mehmet Özcan, gençlerimizin her alanda eğitimine daha fazla eğilmeliyiz.

07.06.2013 10:04  Güncelleme: 10:19

Keşan Belediyesi'nin hayatı renklendiren kurslarının Kurs Etkinlikleri Gecesi 5 Haziran 2013 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Saat 20.30 sıralarında başlayan ve Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Keşan Belediyesi'nin yıl boyunca vatandaşların hizmetine sunduğu; halk oyunları, jimnastik, basketbol, voleybol, futbol, pilates kursların yıl sonu gösterileri sunuldu.

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Belediye Meclis üyeleri; İlhan Boz ve Yılmaz Karataşoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Kursiyerlerin salonda yerini almasının ardından Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Ayşen Gamze Özkan'ın sunumunda gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Etkinlikte daha sonra Keşan Belediyesi Jimnastik Kursu'nun minik öğrencileri hem birlikte hem de bireysel olarak hünerlerini sergiledi.

Büyük alkış alan ve gösteri sonunda Türk Bayrağı ve Keşan Belediyesi flaması açılan gösterinin ardından Keşan Belediyesi Çağdaş Kadınlar Halk Oyunları Ekibi sahneye geldi.

Bu gösterinin ardından da gecenin açış konuşmasını Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan yaptı.

Keşan Belediyesi'nin gurur dolu gecelerden birini yaşadığına vurgu yaparak konuşmasına başlayan Özcan, "Sizler için ne yapsak azdır. Atatürk Spor Salonu'nu devralmadan önce buradan günde sadece 20 kişi faydalanıyordu. Ama şimdi sabah erken saatlerden akşamın geç saatlerine kadar Keşanlı hemşehrilerimiz büyük bir ilgiyle bu kompleksten faydalanıyorlar. Keşan Belediyesi olarak hem açık alanlardan hem de kapalı spor salonundan Keşanlı vatandaşlarımızın faydalanması için büyük bir emek harcıyoruz. Ve bunu başardık. Çamur olan toprak sahayı mükemmel bir alan haline getirdik. Tamirat ve bakımlarımızla devraldığımızdan en az 20 kat daha ileri bir kompleks haline getirdik burayı." dedi.

Ülkenin hassas günlerden geçtiğine vurgu yapan ve gençlere yapılanların az olduğunu anlatan Mehmet Özcan, "Daha fazla katılımlar sağlamalı ve daha fazla etkinlikler düzenlemeliyiz. Gençlerimizin her alanda eğitimine daha fazla eğilmemiz gerekli. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Türk toplumunun en son büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk bize; dünyada medeni olarak gösterilen gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkmayı hedef gösterdi. Atatürk ülkemizi gençliğe emanet etti. Herkes bu hedefi kendine şiar edinmeli.

Bayrağımızı, ülkemizi, demokrasiyi çok seviyorum. İnsan haklarına saygılıyım ve Atatürk'ü çok seviyorum. Etkinliğimize katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Halkımıza her şeyin en iyi layıktır." şeklinde konuştu.

Özcan, konuşmasının son bölümünde katılımcıları Miraç Kandili'ni tebrik etti.

Özcan'ın konuşmasından sonra plaket ve madalya törenine geçildi.

Özcan, Halk Oyunları öğretmenleri; Diler Gördebak ve Sadık Baş ile Sportif Kurslar Koordinatörü Mürvet Buruk ve Futbol Kursu Antrenörü Fatih Anlar'a plaket verdi.

Kurs öğretmenleri plaketlerini aldıktan sonra Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu Sorumlusu Andaç Gedik'le birlikte Keşan halkıyla kursları buluşturmasından dolayı; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'a, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz'a ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın'a isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

Etkinlikte daha sonra kursiyerlere; Özcan, Kılavuz, Boz ve Karataşoğlu tarafından madalya ve katılım belgeleri verildi.

Kursiyerlerin protokol ile birlikte fotoğraf çektirmesinden sonra Keşan Belediyesi 9-14 yaş grubu halk oyunları ekibi gösterilerini izleyenlerle paylaştı. Ekip, daha sonra salondakilere çiçek dağıttı.

Özcan ve protokolün halk oyunları ekibi ile birlikte oynamasının ardından basketbol kursuna katılan kursiyerler Özcan'ın hava atışı ile başlayan kısa bir gösteri maçı yaptı.

Tören, Keşan Belediyesi Gençler Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ile sona erdi.

Etkinlik, öncesi Miraç Kandili nedeniyle Atatürk Spor Salonu kapısında etkinliğe gelenlere lokma dağıtımı da yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi Kurs Etkinlikleri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement