Keşan'da İstihdam Garantili Satış ve Pazarlama Kursu Açılacak - Son Dakika
Yerel

Keşan'da İstihdam Garantili Satış ve Pazarlama Kursu Açılacak

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğiyle istihdam garantili satış ve pazarlama ile ön muhasebe kursu açılacak.

27.02.2015 18:00

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO)  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğiyle istihdam garantili satış ve pazarlama ile ön muhasebe kursu açılacak.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında, firmaların istihdam ettiği kişilerin 42 aylık sigorta payını İŞKUR'un ödeyeceğini, ayrıca 6 aylık kurs ve staj süresince kursiyerlere günlük 25 lira cep harçlığı verileceğini belirtti.

KTSO tarafından firmalardan toplanan talepler doğrultusunda işletmelerin, işe almayı düşündüğü kişileri 3 aylık eğitim ve çalışacağı firmada 3 aylık staj sürecinin ardından istihdam etmek istediğini ifade eden Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Firmalar, nitelikli elemana kavuşmalarının yanı sıra istihdam teşviklerinden de faydalanacak. Firmaların bu teşviklerden yararlanması için hangi alanda ve meslekte kaç elemana ihtiyaç duyduklarını KTSO genel sekreterliğine bildirmesi gerekiyor. Şu anda talep toplamaya başladık ve firmalarımızın talepleri doğrultusunda ön muhasebe ile satış ve pazarlama alanında kurs açacağız. Bu alanlarda çalışmak isteyen iş arayanlar da odamız genel sekreterliğine başvurabilir."

Helvacıoğlu, firmaların, stajı başarıyla bitiren kursiyerlerin en az yüzde 50'sini istihdam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan'da İstihdam Garantili Satış ve Pazarlama Kursu Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement