Keşan'da Kyçubyo 255 Öğrencisini Hayata Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Keşan'da Kyçubyo 255 Öğrencisini Hayata Uğurladı

Keşan\'da Kyçubyo 255 Öğrencisini Hayata Uğurladı

Trakya Üniversitesi (TÜ) Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun (KYÇUBYO) 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nde, 5 bölümden 255 öğrenci mezun oldu.

11.06.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun (KYÇUBYO) 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'nde, 5 bölümden 255 öğrenci mezun oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Sarıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

İşletme Bilgi Yönetim öğrencileri Ahmet Zotkacı ve Ebru Uzun'un sunumunda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin ilk konuşmasını, mezunlar adına okul 1'incisi Sinem Sipahi yaptı.

TAŞKAN: "OKULU NİTELİK VE DÜZEY OLARAK BELLİ BİR STANDARDA ULAŞTIRMANIN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİNDEYİZ"

Sinem Sipahi'nin ardından söz alan Yüksek Okul Müdürü Taşkan, "Yüksekokulumuz bugün 28 akademik ve 9 idari personeli ve 5 bölümde öğrenim gören bin 306 öğrencisiyle belli bir ölçeğe ulaşmış durumdadır ve sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda Keşan'ımıza ciddi katkılar sağlamaktadır. Okulu nitelik ve düzey olarak belli bir standarda ulaştırmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Okulumuzun tabelasında yüksekokul yazsa da okula fakülte olarak bakıyoruz. Öğrencilerimize burada teşekkür ediyorum bizimle aynı vizyonu paylaştıkları için. Enerjilerini, akıl ve zekalarını kendilerini geliştirecek alanlara yönelttiler ve Çapraz Haber, Aramızda gibi süreli yayınlara, Yeşim Çam gibi rektör hocamızın bile dikkatini çeken bir festivale, Bilişim ve İnovasyon Zirvesi gibi ciddi bir bilimsel faaliyete imza attılar. Bugün Edirne merkez kampüste bir etkinlik, bir organizasyon, bir yarışma düzenlendiğinde, biliniz ki orada mutlaka okulumuzun da adı, yeri, temsilci var. Öğrencilerimizi doğru ve yerinde yönlendiren akademik-idari tüm personelimizin de ellerine, yüreklerine sağlık diyorum. Okulumuzun adını taşıdıkları için de sektör ve piyasa tecrübesi olan kurum ve şirket yöneticilerini okulda konferans vermeleri için davet ediyoruz" dedi.

Tören, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Sarıoğlu'nun yaptığı konuşmayla devam etti. İnsanın kainat ve evren içinde en ayrıcalıklı varlık olduğunu belirten Sarıoğlu, Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun da bu yıl 2'nci mezunlarını verdiğini kaydederek, 5 bölümden 255 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKETLERİ VERİLDİ

Okul 1'incisi Sinem Sipahi, okul 2'ncisi Sevgi Yılmaz ve okul 3'üncüsü Fatma Yavrumoğlu'na plaketlerinin verilmesiyle devam eden törende, bölümlerde dereceye giren diğer öğrencilere de plaketleri takdim edildi.

Okul 1'incisi Sinem Sipahi'nin okul kütüğüne plaketini çakması ile devam eden törende, mezun olan 255 öğrenci keplerini havaya attı. Törenin ardından, ikramlarda bulunuldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'da Kyçubyo 255 Öğrencisini Hayata Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement