Keşan - Kamyonetin Çarpıp Kaçtığı Motosikletteki 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Keşan - Kamyonetin Çarpıp Kaçtığı Motosikletteki 2 Kişi Yaralandı

Keşan - Kamyonetin Çarpıp Kaçtığı Motosikletteki 2 Kişi Yaralandı

Kamyonetin çarpıp kaçtığı motosikletteki 2 kişi yaralandı Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sürücüsü ve plakası bilinmeyen kamyonetin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü 56 yaşındaki Mahmut Çil ve arkasında yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Can Tilki yaralandı.

08.11.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonetin çarpıp kaçtığı motosikletteki 2 kişi yaralandı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sürücüsü ve plakası bilinmeyen kamyonetin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü 56 yaşındaki Mahmut Çil ve arkasında yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Can Tilki yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında, Rasim Ergene ve Paşayiğit Caddesi'nin kesiştiği yerde meydana geldi. İddiaya göre, Rasim Ergene Caddesi'nden Tekel Meydanı yönüne giden plakası ve sürücü bilinmeyen kamyonet, Paşayiğit Caddesi'nden Rasim Ergene Caddesi'ne çıkan Mahmut Çil yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Kazanın ardından kamyonet durmayarak olay yerinden kaçarken, motosiklet sürücüsü Mahmut Çil ve arkasında yolcu olarak bulunan Can Tilki yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda olayın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşan - Kamyonetin Çarpıp Kaçtığı Motosikletteki 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement