Keşan Kaskı ve Koruyucu Kıyafeti Sayesinde Kazayı Hafif Yaralı Atlattı - Son Dakika
Güncel

Keşan Kaskı ve Koruyucu Kıyafeti Sayesinde Kazayı Hafif Yaralı Atlattı

Keşan Kaskı ve Koruyucu Kıyafeti Sayesinde Kazayı Hafif Yaralı Atlattı

Kaskı ve koruyucu kıyafeti sayesinde kazayı hafif yaralı atlattıEdirne'nin Keşan İlçesi'nde önce sollamak istediği hafif ticari araca daha sonra ise park halindeki bir otomobile çarparak kaldırıma savrulan motosikletin sürücüsü 26 yaşındaki Ercan Kara, kaskı ve üzerindeki koruyucu kıyafet sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

16.06.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaskı ve koruyucu kıyafeti sayesinde kazayı hafif yaralı atlattı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde önce sollamak istediği hafif ticari araca daha sonra ise park halindeki bir otomobile çarparak kaldırıma savrulan motosikletin sürücüsü 26 yaşındaki Ercan Kara, kaskı ve üzerindeki koruyucu kıyafet sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Anafartalar Caddesi üzerinden Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri yönüne giden Ercan Kara yönetimindeki 22 AB 584 plakalı motosiklet, önce sollamak istediği aynı yönde giden 37 yaşındaki Alper Kuru idaresindeki 59 LY 478 plakalı hafif ticari araca, daha sonra ise yol kenarında park halinde bulunan 35 JM 2710 plakalı otomobile çarptı. Devrilen motosikletten kaldırıma savrulan motosiklet sürücü Ercan Kara, takılı olan kaskı ve üzerindeki koruyucu kıyafetler sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kara, olay yerine çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Ercan Kara'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşan Kaskı ve Koruyucu Kıyafeti Sayesinde Kazayı Hafif Yaralı Atlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement