Keşan Soba Boruları Devrildi, Sızan Gazdan Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Keşan Soba Boruları Devrildi, Sızan Gazdan Öldü

Keşan Soba Boruları Devrildi, Sızan Gazdan Öldü

Soba boruları devrildi, sızan gazdan öldü EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde yalnız yaşayan 63 yaşındaki Ahmet Tunalı kendisini ziyarete giden arkadaşı tarafından evinde ölü olarak bulundu.

30.01.2016 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soba boruları devrildi, sızan gazdan öldü

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde yalnız yaşayan 63 yaşındaki Ahmet Tunalı kendisini ziyarete giden arkadaşı tarafından evinde ölü olarak bulundu. Tunalı'nın bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaştığı ve tutunmak istediği soba borularının devrilmesi sonucu sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.

Olay, saat 12.00 sıralarında Aşağı Zaferiye Mahallesi Yel Sokak üzerindeki tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, evinde yalnız yaşayan Ahmet Tunalı, bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaşarak dengesini kaybetti ve yanan sobanın borularına tutunmak istedi. Bu sırada soba boruları devrilirken, Tunalı yere düşerek başını duvara çarptı. Ahmet Tunalı, boruları devrilen sobadan sızan karbon monoksit gazı nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybetti. Ahmet Tunalı, bir süre sonra kendisini ziyarete gelen arkadaşı tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tunalı'nın öldüğünü belirledi. Ahmet Tunalı'nın cesedi, nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tunalı'nın eşinden bir süre önce boşandığı ve bir oğlu olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Keşan Soba Boruları Devrildi, Sızan Gazdan Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement