Kingston'dan, Yeni Bir Ürün Daha Geliyor. - Son Dakika
Teknoloji

Kingston'dan, Yeni Bir Ürün Daha Geliyor.

Kingston Digital, 90MB/s'ye kadar okuma ve 80MB/s'ye kadar yazma hızına çıkarak 4K çözünürlükteki video çekimlerinde kullanılabilecek U3 hız sınıfında yeni SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 SD kartını duyurdu.

26.10.2014 04:04

Kingston Digital, 90MB/s'ye kadar okuma ve 80MB/s'ye kadar yazma hızına çıkarak 4K çözünürlükteki video çekimlerinde kullanılabilecek U3 hız sınıfında yeni SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 SD kartını duyurdu. Kingston Digital Inc., SD kart ürün yelpazesini, en hızlı modelini ekleyerek genişletiyor. 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen U3 hız sınıfındaki yeni SDHC/SDXC UHS-I kartı, 4K ve diğer Ultra-HD çözünürlüklerde video çekim yapan profesyonel kullanıcılar için geliştirilmiş.

>sdxc_uhs-i_u3_64gb_02

SD kart standartlarını geliştiren SD Birliği'nin son duyurduğu UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3), en az 30MB/s'lik okuma ve yazma hızı ile kesintisiz 4K video çekim yapmayı sağlayacak kadar yeterli bant genişliğini garanti ediyor. Kingston'ın SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 kartı ise 90MB/s'ye kadar okuma ve 80MB/s'ye kadar yazma hızına ulaşarak, Class 10 SD kartlara kıyasla 9 kat fazla okuma hızı ve 8 kat fazla yazma hızı sunuyor. Daha fazla hız, çekimlerde meydana gelebilecek teklemeleri azaltarak video ve fotoğraflar için en iyi bütünlüğü sağlıyor. Ayrıca USB 3.0 kart okuyucu ile bilgisayara veri aktarımını hızlandırıyor.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Kingston'dan, Yeni Bir Ürün Daha Geliyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement