Genç Kadın Eşyalarıyla Sokakta Kaldı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadın Eşyalarıyla Sokakta Kaldı

Genç Kadın Eşyalarıyla Sokakta Kaldı

Şarkışla'da yaşayan 35 yaşındaki Songül Çelik ev sahibi evden çıkarınca sokakta kaldı.

12.08.2014 14:49  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Songül Çelik ev sahibi evden çıkarınca sokakta kaldı. 5 gündür ev eşyaları ile birlikte sokakta kalan Çelik yardım istedi.

Şarkışla ilçesi Gültekin Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk annesi Songül Çelik'in çiftçilik yapan eşi Osman Çelik 2,5 yıl önce girdiği bunalım sonucu ilçeye bağlı Polatpaşa köyünde kendisini asarak yaşamına son verdi. Eşinin intiharından sonra Songül Çelik 4 çocuğunu alarak Şarkışla ilçe merkezine gelerek Bedriye Gültekin'in evine kiracı olarak yerleşti. 4 Çocuğu ile birlikte iki katlı evin üst katında yaşamaya başlayan ve 500 liralık dul aylığı ile geçinen Çelik, bakmakta zorlandığı çocukları 16 yaşındaki Kader, 12 yaşındaki Oğuzhan, 11 yaşındaki Metehan ve 6 yaşındaki Azra Çelik'i 2 yıl önce Sivas kent merkezinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi evlerine yerleştirdi. O günden sonra yalnız yaşamaya başlayan Songül Çelik çevreye olan borçlarını ve aylık 150 lira olan ev kirasını ödeyemeyince 5 gün önce ev sahibi tarafından evlenecek torununun yerleşeceği gerekçesi ile evden çıkarıldı.

5 GÜNDÜR SOKAKTA YAŞIYOR

Kiracısı olduğu evden çıkarılan Songül Çelik ev eşyaları ile birlikte sokakta kaldı. Evinden çıkardığı eşyaları ile birlikte kiracı olarak oturduğu evin bahçesinde yaşamaya başlayan Çelik geceleri korkudan uyuyamadığını söyledi. Evsiz kaldıktan sonra bir çok yere başvurduğunu ama sonuç alamadığını belirten Çelik, Eşim 2,5 yıl önce vefat etti. Ev sahibimin torunu evlenip benim kiracı olarak oturduğum eve yerleşeceği için evden çıkarıldım. 5 gündür sokakta kalıyorum. Hiç kimsem yok. Sadece oturacak bir ev istiyorum. Belediye başkanı ile kaymakamın yanına gittim ama şu ana kadar bir sonuç alamadım. dedi. Özellikle geceleri çok korktuğunu söyleyen Çelik, sevgi evlerinde kalan çocuklarından 6 yaşındaki Azra'nın elbisesine sarılarak uyumaya çalıştığını ifade etti. Sevgi Çelik, sevgi evlerinde kalan çocuklarının bir kaç gün sonra izinli olarak yanına geleceğini, onların da mecburen kendisiyle birlikte sokakta kalacağını belirterek, destek beklediğini dile getirdi. Anne ve babasının yıllar önce öldüğünü söyleyen Çelik sığınıcak kimsesi bulunmadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadın Eşyalarıyla Sokakta Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUSTAFA KİRİŞ: MÜSLÜMAN TÜRK MUSTAFA KİRİŞ DİYOR Kİ !. . . SONGÜL ÇELİK ADLI VATANDAŞIN ANLATTIKLARI DOĞRU İSE. . . 1- DEVLET MEMURU KAYMAKAM BEYİN ALDIĞI AYLIKTA BENİMDE VERGİM VAR İSE !. . . HARAM-ZIKKIM OLSUN !. . . 2- TÜRBANLI-GARİP-GURABA-FAKİR-FUKARA SONGÜL HANIMLA DALGA GEÇEN BELEDİYE BAŞKANI NA DA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !. . . MÜSLÜMAN CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN ABDULLAH GÜL BEYE DE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !. . . İMAM-HATİP MEZUNU OLMAKLA ÖVÜNEN VE DÜNYA LİDERİ DİYE ŞİŞİRİLEN VE TÜRKİYE NİN EN ZENGİNLERİNDEN OLAN VE FİLİSTİNLİLER İÇİN YANIP TUTUŞAN AMA EN AZ BEŞ GÜNDÜR KENDİ VATANDAŞI İÇİN GIKI ÇIKMAYAN ERDOĞAN EFENDİYE DE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. . . SAYGILARIMLA. . . 2 0 Yanıtla

Advertisement