Kırık Tampon Parçası Sayesinde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kırık Tampon Parçası Sayesinde Yakalandı

Kırık Tampon Parçası Sayesinde Yakalandı

Samsun'da üniversite öğrencisine çarparak ölümüne neden olan 17 yaşındaki İsmail K'yı kaza yerindeki kırık tampon parçası yakalattı.

17.06.2014 17:38  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Canik ilçesinde önceki gün minibüsle çarptığı üniversite öğrencisinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki kişi, kaza yerindeki kırık tampon parçasından yola çıkılarak yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CİNAYET BÜRO ÇALIŞMA BAŞLATTI

Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde arkadaşı Abdulkadir Erdoğan ile kaldırımda otobüs bekleyen üniversite öğrencisi İsmail Kılıç'a (24) çarparak ölümüne neden olan ve kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

KIRIK TAMPON ELE VERDİ

Kaza yerindeki kırık tampon parçasından yola çıkan ekipler, bu kapsamda, yaklaşık 100 aracı inceledi. Ekipler, kazaya karışan ve plakası açıklanmayan minibüsü Derbent mevkisinde buldu.

TUTUKLANDI

Kaza anında aracı kullandığı belirlenen 17 yaşındaki K.G'yi gözaltına alan ekipler, şüpheliyi Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edilen K.G, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırık Tampon Parçası Sayesinde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement