Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 Karşısında Tur Arayacak - Son Dakika
Yerel

Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 Karşısında Tur Arayacak

Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 Karşısında Tur Arayacak

Türkiye Kupası 1. tur maçında Kırıkhanspor yarın Payas Belediyespor 1975 karşısında tur arayacak.

09.09.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası 1. tur maçında Kırıkhanspor yarın Payas Belediyespor 1975 karşısında tur arayacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan lig maçında rakibi Tutap Şekerspor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Kırıkhanspor'da hedef şimdi kupada tur atlamak.

Teknik Direktör Mehmet Ak için ayrı bir önem taşıyan Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasının hazırlıklarını ter idmanıyla sürdüren Kırıkhanspor'da tüm futbolcular maça moralli ve dinlenerek hazırlandılar. Geçtiğimiz sezon Payas Belediyespor 1975'i 3. Lige taşıyan Teknik Direktör Mehmet Ak yarın eski takımına karşı tur atlama sınavı verecek.

Payas'ta oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Kırıkhan'dan bu karşılaşma için çok sayıda taraftarın Payas'a gideceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mehmet Ak, "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yarın ki kupa maçını kazanmayı ve tur atlamayı amaçlıyoruz. Takım olarak moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Tüm taraftarlarımız Tutap Şekersporla oynadığımız karşılaşmada bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızın her zaman yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz. Taraftarlarımızın, Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasında da desteklerini bekliyoruz"dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 Karşısında Tur Arayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement