Kırsal Kesimdeki Çocuklara Jandarma Sevgisi Aşılanıyor - Son Dakika
Güncel

Kırsal Kesimdeki Çocuklara Jandarma Sevgisi Aşılanıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çocukların jndarma komutanlığına gelişi Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun çocukları karşılaşaması Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun açıklamaları Askerler ile çocukların birlikte etkinliklere katılması Jandarma Narkotik Köpeği'nin gösterisi Kırsal kesimdeki çocuklara jandarma sevgisi aşılanıyor Giresun'da, kırsal kesimde yaşayan çocuklara jandarma sevgisini aşılamak amacıyla başlatılan "Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek" eğitim projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığında bilgilendirme ve tanıtım etkinliği düzenlendi Giresun'da başlatılan "Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek" eğitim projesi kapsamında kırsal kesimde yaşayan çocuklara yönelik İl Jandarma Komutanlığında bilgilendirme ve tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

15.02.2016 17:47

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çocukların jndarma komutanlığına gelişi

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun çocukları karşılaşaması

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun açıklamaları

Askerler ile çocukların birlikte etkinliklere katılması

Jandarma Narkotik Köpeği'nin gösterisi Kırsal kesimdeki çocuklara jandarma sevgisi aşılanıyor

Giresun'da, kırsal kesimde yaşayan çocuklara jandarma sevgisini aşılamak amacıyla başlatılan "Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek" eğitim projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığında bilgilendirme ve tanıtım etkinliği düzenlendi

Giresun'da başlatılan "Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek" eğitim projesi kapsamında kırsal kesimde yaşayan çocuklara yönelik İl Jandarma Komutanlığında bilgilendirme ve tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy tarafından karşılanan çocuklar, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı binasını gezdi, arama kurtarma köpeğinin gösterisini izledi.

Çocukları makamında bir süre ağırlayan Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, burada yaptığı konuşmada, projeye büyük önem verdiklerini söyledi.

Jandarmanın sadece suç işlendiğinde ya da suçun takibinde vatandaşla muhatap oluyor gibi göründüğünü belirten Doğru, "Jandarma hep bir inzibat, disiplinle alakalı görüntü veriyor. Oysaki vatandaşın en başta ihtiyaç duyduğu emniyet hizmetini yürüten bir birim. Özellikle köylerde gençlerimizin, çocuklarımızın jandarma algısını olumlu yöne yöneltme, onun huzuru ve refahı için gerekli bir kurum olduğunu, hatta sevilmesi gereken bir kurum olduğu izlenimini verme niyetimiz var" dedi.

Tuğgeneral Doğru, çocuklardan jandarma görevlilerini çok sevmelerini isteyerek "Bizim daha rahat, daha güvenli bir hayat sürmemiz için birileri çalışıyor. O çalışanlara da jandarma deniyor. Jandarma ve polis sevilmesi gereken kişiler. Çok sevimliler. Sizler için gecesini gündüzüne katıyor, fedakarlık yapıyorlar. Hayatınız daha güvenli olsun diye çaba gösteriyorlar" diye konuştu.

İl Jandarma Komutanlığı ile Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortak yürütülen proje kapsamında 15-27 Şubat arasında Giresun'un kırsal kesimde yaşayan 300 çocuğun jandarma teşkilatını yakından tanımaları hedefleniyor.

Kırsal Kesimdeki Çocuklara Jandarma Sevgisi Aşılanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırsal Kesimdeki Çocuklara Jandarma Sevgisi Aşılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement