Kırtasiye Sezonu Başladı - Son Dakika
Yerel

Kırtasiye Sezonu Başladı

Kırtasiye Sezonu Başladı

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala velilerde kırtasiye alışveriş telaşı başladı.

12.09.2015 11:23

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala velilerde kırtasiye alışveriş telaşı başladı.

Okulların tatile girmesiyle beraber sıkıntılı günler geçiren Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki kırtasiyecilerin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının açılmasına az bir süre kala işleri açıldı.

Okulların açılmasıyla beraber işlerinin daha da artacağını söyleyen Kahta'daki kırtasiyeciler, veliler çocuklarına ilk önce kılık kıyafet aldıklarını belirtti.

2015-2016 yılının eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir süre kala ilçedeki kırtasiyeciler, kalem, defter, çanta ve diğer okul malzemelerini getirerek stoklarını tamamladı.

İlçedeki bütün küçük esnafları etkileyen büyük alışveriş merkezlerinin aynı zamanda Kahta'daki kırtasiyecileri de etkilediğini belirten kırtasiye sahibi Nusret Acar, velilere kanserojen madde uyarısında bulunarak, kaliteli mal almaları konusunda çağrıda bulundu.

Nusret Acar, velilerin kırtasiye malzemesi alırken çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek, "Öğrencilere alınan malzemeler yaklaşık 1 yıl boyunca kullanılacağı için çok dikkatli olunmalı. Bu nedenle veliler çocuklarına kesinlikle kaliteli malzeme almalarını öneriyorum. Çünkü piyasada korsan kırtasiye malzemesi satan bir sürü yer var. Korsan ürünlerde de kanserojan maddeler var. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı için herkes kaliteli kırtasiye ürünlerini tercih etmeli. Okul sezonu başlar başlamaz, her önüne gelen tezgah açıp kırtasiye malzemesi satabiliyor. Alışveriş mağazaları hemen kırtasiye bölümü açabiliyor. Unutmayalım ki, kırtasiye kırtasiyeciden alınır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırtasiye Sezonu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement