Kırtasiyeler Bayrak Talebine Yetişemez Oldu - Son Dakika
Yerel

Kırtasiyeler Bayrak Talebine Yetişemez Oldu

Kırtasiyeler Bayrak Talebine Yetişemez Oldu

Aydın’da çeşitli etkinlik ve yürüyüşlerle terör protestoları devam ederken ev işyerlerinde ise sessizce bayraklı protestolar yapılıyor.

16.09.2015 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da çeşitli etkinlik ve yürüyüşlerle terör protestoları devam ederken ev işyerlerinde ise sessizce bayraklı protestolar yapılıyor.

Aydın'da kırtasiyelerde son bir ayda en çok talebin Türk Bayrağı olduğu belirtildi. Gencinden yaşlısına herkesin Bayrak alıp evine ya da arabasına astığını belirten Çineli kırtasiyecilerden Melih Şenkaya, halkın bu duyarlılığının kendilerini de sevindirdiğini belirtti.

Son gelen acı haberle vatanını bayrağını seven herkesin yüreğinin yandığını belirten Çineli Kırtasiyecilerden Melih Şenkaya, "Terör olayları yaşandıktan sonra bugüne kadar hiç kırtasiyeye uğramamış çok sayıda nine ve dedeler bile pazara çıkıp 'Nerden bayrak alabiliriz' diye sormaya başlamış. Pek çok esnaf arkadaşımız yaşlı kişileri bizim dükkana getirip bu nine veya dede bayrak almak istiyor demeye başladı. Bunun üzerine biz de teröre tepki ve şehitlerimize saygı için astığımız bayrağın yanına çok sayıda bayrak asıp almak isteyenler kolayca bulmasını istedik. Halen bayrak talebi artarak devam ediyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırtasiyeler Bayrak Talebine Yetişemez Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement