Kıskançlığın böylesi! Erkek arkadaşının önce ısırarak testislerini kopardı, ardından defalarca bıçakladı - Son Dakika
Dünya

Kıskançlığın böylesi! Erkek arkadaşının önce ısırarak testislerini kopardı, ardından defalarca bıçakladı

İngiltere'de kıskançlık nedeniyle sevgilisiyle tartışan Cordelia Farrell, erkek arkadaşının testislerini ısırarak kopardı. Birkaç hafta sonra ise konuşmak için tekrardan yanına gittiği talihsiz adamı defalarca bıçaklayarak öldüren cani kadına 10 yıl 18 ay hapis cezası verildi.

24.10.2020 10:52  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Cordelia Farrell, diğer kadınlarla samimi olduğu için kıskandığı 36 yaşındaki erkek arkadaşı Wayne Coventry ile tartıştıktan sonra testilerini dişleri ile ısırıp kopardı.

DEFALARCA BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Birkaç hafta sonra talihsiz adamla konuşmak için erkek arkadaşının kardeşinin evine gitti. Çift arasında çıkan tartışma sonrası Cordelia, kardeşi ve diğer arkadaşlarının gözü önünde Wayne'yi defalarca bıçaklayıp öldürdü.

10 YIL HAPİS CEZASI

2019 ekim ayında meydana gelen olay sonrası kaçan Cordelia, birkaç gün sonra polise teslim oldu. Olay tarihinden itibaren tutuklu yargılanan Cordelia'ya mahkeme 10 yıl hapis cezası verdi.

"BIÇAĞI GERİ ÇIKARIRKEN GÜLÜYORDU"

Görgü tanıklarından biri,erkek arkadaşına son bıçak darbesini sapladıktan sonra bıçağı geri çıkarırken Cordelia'nın güldüğünü söyledi. Mahkeme Cordelia'ya cinayetten on yıl, erkek arkadaşına saldırıp testislerinden yaraladığı için ise 18 ay hapis cezası verdi.

Kıskançlığın böylesi! Erkek arkadaşının önce ısırarak testislerini kopardı, ardından defalarca bıçakladı

Son Dakika Dünya Kıskançlığın böylesi! Erkek arkadaşının önce ısırarak testislerini kopardı, ardından defalarca bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kazim: DEMEKKİ Bİ BİZDE DEĞİL DÜNYADA ADALET YOK 10 HAPİS NE HER NE OLURSA OLSUN İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMASI LAZIM 23 1 Yanıtla

Advertisement