Gaziantepspor Başkanı: TFF'nin Vereceği Kararı Uygulayacağız - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Başkanı: TFF'nin Vereceği Kararı Uygulayacağız

Gaziantepspor Başkanı: TFF\'nin Vereceği Kararı Uygulayacağız

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak TFF'nin vereceği kararı uygulayacaklarını söyledi.

29.04.2014 19:15  Güncelleme: 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği kararı uygulayacaklarını söyledi.

Bugün yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Kızıl, E-bilet uygulaması ile ilgili bazı problemlerin yaşandığını belirterek, "Yabancı oyuncu sayısında ise TFF'nin daha önce almış olduğu bir karar vardı. Biz TFF'nin aldığı her kararı Türk futbolunun geleceği için destek vermek durumundayız. Biz kulüp olarak TFF'nin alacağı kararları saygıyla uygulamaya hazırız ama birlikte hareket etmek gerekiyor. Dolayısıyla yabancı oyuncu konusunda TFF ne kadar verirse onu uygulayacağız" dedi.

Kızıl, Sergen Yalçın'ın Gaziantepspor Teknik Direktörlüğü görevinden kumar bağımlılığı nedeniyle istifa ettiği iddialarının sorulması üzerine ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Başkanı: TFF'nin Vereceği Kararı Uygulayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement