Klopp: Reus İsterse Gidebilir... - Son Dakika
Spor

Klopp: Reus İsterse Gidebilir...

Klopp: Reus İsterse Gidebilir...

Alman teknik adam, Reus'un Dortmund'dan ayrılması halinde bu kararını olgunlukla karşılayacağını ifade etti.

21.11.2014 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Bayern Münih'in yakından ilgilendiği Marco Reus'un, daha öncekiler gibi takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan 25 yaşındaki yıldızın ismi, başta Bayern Münih ve Real Madrid olmak üzere birçok Premier Lig ekibiyle beraber anılıyor.

Klopp, önceki senelerde gerçekleşen Shinji Kagawa, Nuri Şahin, Mario Götze ve Robert Lewandowski transferlerine dikkat çekerek futbolcuların kariyerleri açısından ayrılmayı seçebileceğini ve emekliye ayrılana kadar elindeki kadroyu aynı tutamayacağını bildiğini ifade etti.

Alman teknik adam, BT Sport'a verdiği demeçte, "Üst üste çok başarılı seneler geçirdik ancak ne yazık ki mevcut kadroyu korumayamadık. Herkesin burada kalmasını zaten beklemiyordum. Herkesin kendi hayalleri, kendi fikirleri ve planları var. Önemli olan kulübün bu çizgisini devam ettirebilmesi. Oyuncular gelir, geçer. Mevcut kadroyla devamlılığı sağlayabilmek asıl hedefimiz." dedi.

Signal Iduna Park'a 2008'de ilk adımını attığında bu kadar uzun süre kalmayı hedeflemediğini belirten Klopp, "Göreve başlarken bu kadarını ben de beklemiyordum. Mainz'da 18 sene geçirdim ve bu kadarının yeterli olduğu kanısına vararak ayrıldım. Buraya geldiğimde 2-3 sene çalışıp, başka bir kulübe ve şehre geçmeyi düşünüyordum. Şimdi ise bu durumu fazla umursamıyorum. Çocuklarım yalnız kalacak kadar artık büyüdüler. Bu da bir sorun teşkil etmiyor. Altı yıldan fazladır buradayım ve bu hikaye ne zaman sona erecek, hiç bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Klopp: Reus İsterse Gidebilir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement