KO-MEK ile Hayaller Gerçek Oluyor - Son Dakika
Güncel

KO-MEK ile Hayaller Gerçek Oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde halk üniversitesi olarak faaliyet gösteren KO-MEK hayatları değiştirmeye devam ediyor.

24.01.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Kursları, büyesinde verdiği kurslarla meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Mevlana Kültür Merkezi'nde bulunan KO-MEK'te 2012 yılında eğitim almaya başlayan Tuba Yaşar, öğrendikleriyle kendi işyerini almanın mutluluğunu yaşıyor.

ÇEŞİTLİ KURSLARA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Kursları'na 2012 yılında gelmeye başlayan Tuba Yaşar, hayallerini gerçekleştirmek adına başladığı kurs bünyesinde Makine Nakışı, Dantel Sarma ve Piko eğitimleri alarak kendisini geliştirdi. KO-MEK'te aldığı eğitimler sayesinde çeyiz üzerine işyeri açan Yaşar, kendi mesleğini, kendi işyerinde yapmanın mutluluğunu yaşamaya başladı.

HERKESİ KOMEK'E DAVET EDİYORUM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Kursları'nda eğitimini aldıktan sonra kendi işyerini açan Tuba Yaşar, ''Ben ev hanımıyım fakat kafamda sürekli bir çeyiz evi açma fikri vardı. Bunu başarmam için de bir şeyleri daha detaylı öğrenmem gerekiyordu. Daha sonra KO-MEK'in adını duydum ve kurs hayatıma başladım. Ardından KO-MEK'in hayatımı değiştirdiğini fark ettim ve hayalim olan çeyiz dükkanını açarak, iş hayatına atıldım. Bu imkanı bizlere sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, çalışan veya çalışmayan bütün herkesi KO-MEK'e davet ediyorum'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK ile Hayaller Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement