Ko-mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı - Son Dakika
Yerel

Ko-mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı

Ko-mek\'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları (KO-MEK) eğitimde pratik uygulamalarla kursiyerlerine destek oluyor.

01.04.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları (KO-MEK) eğitimde pratik uygulamalarla kursiyerlerine destek oluyor.

Kocaeli ve ülke genelinde artan hastane sayısı, yatak kapasitelerinin artması ve kurumların sertifikalı eğitimli personel çalıştırmak istemesi, "Hasta Kabul İşlemleri" kurslarına olan talebin artması üzerine KO-MEK 'te Hasta Kabul İşlemleri branşında sertifikalı eğitimler verilmeye başlandı. En donanımlı şekilde, hastane ihtiyaçlarına uygun, güler yüzlü, görgü kurallarını bilen, hasta hak ve sorumluluklarını gözeten, hasta memnuniyetini önemseyen kursiyerlerin yetiştirildiği KO-MEK Hasta Kabul İşlemleri branşı, yerinde uygulamalı eğitimlerle kursiyerlerin profesyonel iş hayatında zorlanmamaları için adeta staj niteliğini taşıyor.

Darıca Kurs Merkezi usta öğreticisi Tarık Dereli'nin organize ettiği Hasta Kabul İşlemleri uygulamalı eğitimi, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Darıca ve Beylikbağı kurs merkezlerindeki 32 kursiyerin katıldığı eğitimde, hastane programlarını tanıma, bir hastanın kaydını oluşturabilme, hastanın muayene olacağı polikliniğe barkodunu verebilme, hastanın yatış işlemleri, hasta raporunun çıkarılması gibi konularda pratik uygulamalar yapıldı. Kursiyerler Hasta Kabul İşlemleri ile alakalı yapılan bütün işlemleri yerinde görme fırsatı buldular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ko-mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement