Kocaeli Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Semineri - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Semineri

Kocaeli Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline "Telefonda Etkili İletişim Teknikleri" konulu eğitim semineri verildi.

10.10.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline "Telefonda Etkili İletişim Teknikleri" konulu eğitim semineri verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi personeli, yönetici asistanları, santral görevlileri, çözüm masası personeline yönelik "Telefonda Etkili İletişim Teknikleri" eğitimi verildi.

Kurum personeline yönelik verilen telefonda kurumsal iletişim, ses tonunu etkin kullanma, etkin dinleme, telefonda yasak ifadeler, istekleri anlama ve analiz etme gibi konularda eğitim verildi.

Telefonda bile insan karakterinin belli olduğunu belirten Eğitim uzmanı Çağrı Gülsoy, "Telefondaki sesimiz karakterimizi ve ruh yapımızı yansıtır. İnsanlar bizi gördükleri andan itibaren 60 saniye içinde hakkımızda görüşleri oluşurken, telefondaki sesimize göre de insanlar hakkımızda bir yargıya sahip olurlar. Etkin dinleme beceriniz ve ses özelliğiniz kendinizi ve kurumunuzu telefonda en iyi bir şekilde sunmanıza çok büyük katkı sağlar. Doğru ve dik duran vücut, daha rahat nefes almanızı ve daha etkili bir nefes çıkarmanızı sağlar. Arayan kişinin ismini sorun. Telefondaki kişiye her zaman kibar olun. Kısa konuşmalar zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Telefonda konuşurken not alın. Görüşme boyunca telefondaki kişiye ismiyle hitap edin" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Personeline Etkili İletişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement