Kocaeli - Deve Kuşu Gusto Dansıyla İlgi Odağına Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Deve Kuşu Gusto Dansıyla İlgi Odağına Dönüştü

Kocaeli - Deve Kuşu Gusto Dansıyla İlgi Odağına Dönüştü

Deve Kuşu Gusto dansıyla ilgi odağına dönüştüKOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bulunan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'ndaki 8 yaşındaki Gusto isimli Deve Kuşu muhteşem dansıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor.

23.05.2016 14:20

Deve Kuşu Gusto dansıyla ilgi odağına dönüştü

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bulunan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'ndaki 8 yaşındaki Gusto isimli Deve Kuşu muhteşem dansıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor.

İçersinde 200 türde yaklaşık 2 binin üzerinde hayvanın barındığı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Gusto adlı Deve Kuşunun 8 yıldır bakıcılığını yapan Nurullah Siyahkoç'un "Dans et Gosto" komutuyla bir anda bakıcısının önünde kanatlarıyla dans etmeye başlayan deve kuşu hayvanat bahçesine gelen ziyaretçilerin ilgi odağına dönüştü.

Gusto'nun hayvanat bahçesinin en sevimli hayvanları arasında yer aldığını söyleyen Nurullah Siyahkoç, "Yaklaşık 8 senedir Gusto'ya ben bakıyorum. Beni gördüğü zaman verdiğim komutla müziksiz dans etmeye başlıyor. Bahçesine girdiğim anda koşup yanıma geliyor ve dans etmeye başlıyor. Bazen aynı barınakta bulunan Zürafa ve Zebra'ya ilgi gösterdiğim zaman ise beni kıskanıyor ve yanıma yaklaşmıyor. O zaman da kendisine yiyecek vererek tekrar sevgisini kazanıyorum ve dans et dediğim zaman tekrar dans ediyor." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Deve Kuşu Gusto Dansıyla İlgi Odağına Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement