Kocaeli Üniversitesi'nde Güvenliği Sahte Eylemle Kandırdılar - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Üniversitesi'nde Güvenliği Sahte Eylemle Kandırdılar

Kocaeli Üniversitesi\'nde Güvenliği Sahte Eylemle Kandırdılar

Kocaeli Üniversitesi'nde güvenliği sahte eylemle kandırdılarKOCAELİ Üniversitesi'nde Öğrenci Kolektifleri'nin hazırladığı sahte eylem çağrısını dikkate alan güvenlik görevlileri oyuna geldi.

28.04.2016 13:55

Kocaeli Üniversitesi'nde güvenliği sahte eylemle kandırdılar

KOCAELİ Üniversitesi'nde Öğrenci Kolektifleri'nin hazırladığı sahte eylem çağrısını dikkate alan güvenlik görevlileri oyuna geldi. Rektörlük bahçesinde önlem alan güvenlik görevlilerinin üzerine doğru yürüyen öğrenciler kahkahalar atarak geri dönerken yere, üzerinde balık resmi olan "Oltaya gelme. Kolektif ile 1 Mayıs'a gel" yazılı dövizi bıraktılar.

Kocaeli Üniversitesi'nde Öğrenci Kolektifleri, 1 Mayıs'a çağrı yapmak için ilginç bir yol denedi. Öğrenci Kolektifleri sahte eylem çağrısı için üzerinde, "Üniversiteyi bilimi akademiyi savunuyoruz. AKP'den hesabı gençlik soracak" yazılı dövizi fakültelerin camına yapıştırırken, eylem yeri olarak ise Rektörlük bahçesini gösterdiler. Üniversitede eylem nedeniyle önlem alındı. Rektörlük bahçesinde bekleyen güvenlik görevlilerinin üzerine doğru yürüyen öğrenciler kahkahalar atarak geri döndüler. Bu sırada bir öğrenci güvenlik görevlilerinin önüne üzerinde balık resmi olan, "Oltaya gelme Kolektif'le 1 Mayıs'a gel" yazılı dövizi bıraktılar. Öğrencilerin çektiği görüntüler sosyal medyada hızla dağılarak birçok kişi tarafından izlenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Üniversitesi'nde Güvenliği Sahte Eylemle Kandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement