Kocaman Yürekli Adam - Son Dakika
Güncel

Kocaman Yürekli Adam

Kocaman Yürekli Adam

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun bugün gittiği fabrika ziyaretinde, o kocaman yürekli cesur adam, bir kez daha Vali Karaloğlu ve mesai arkadaşlarının takdirini kazandı.

13.03.2015 09:21  Güncelleme: 09:22

Kimden mi bahsediyoruz? 2013 yılında Uludağ'da ki bir tatbikata gönüllü olarak katılan ve tatbikat esnasında geçirdiği kaza neticesinde engelli olan, fakat yaşama daha da sımsıkı tutunarak, yüzünde ki gülümsemeyi hiç eksik etmeyen, Murat Çakar'dan başkası değil bahsettiğimiz.

Vali Karaloğlu'nun çat kapı yaptığı ziyareti ile heyecanı yüzünden okunan Çakar, hayata tutunduğu azimle, Karaloğlu'nun elini biran olsun bırakmadı.

Bu mutlu tablo içerisinde konuşan Vali Karaloğlu:"Dağda zorda kalanları kurtarmak için, 2013 yılında yapılan tatbikatta, gönüllü olan arkadaşlarımızın en başındaydı Murat kardeşimiz. O talihsiz kazadan sonra yılmadı. Biz de bu kocaman yürekli adamdan, gidelim biraz moral alalım, moral verelim dedik. Ayrıca Murat'a kazadan sonra sahip çıkan ve iş yerini Murat'a göre dizayn eden, Diniz Johnson fabrikasının yöneticilerini kutluyorum." Dedi.

Görüşlerini aldığımız Murat Çakar da:"Her zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve Diniz Johnson fabrikasının başta Sedat bey olmak üzere, tüm çalışanlarına sonsuz şükranlarımı arz ediyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaman Yürekli Adam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement