Konyaaltı'nda Camiler Gül Suyu ile Yıkanıyor - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı'nda Camiler Gül Suyu ile Yıkanıyor

Konyaaltı\'nda Camiler Gül Suyu ile Yıkanıyor

Konyaaltı Belediyesi, camilerin bakım ve temizliği için özel bir cami temizleme ekibi kurdu.

01.07.2014 12:05

Konyaaltı Belediyesi, camilerin bakım ve temizliği için özel bir cami temizleme ekibi kurdu. Camiler her hafta rutin bir şekilde temizleniyor, gül suyu ile yıkanıyor.

Konyaaltı'nda camiler ve mescitler Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatları doğrultusunda belediye ekipleri tarafından gül suyu ile yıkandı. Konyaaltı Belediyesi Ramazan ayı öncesi başlattığı cami ve mescit temizliği çalışmalarına devam ediyor. Cami temizleme ekibi halıların süpürülmesi, kapı, ayakkabılıklar ve camların silinmesi, tuvalet ve şadırvan temizliği gibi camilerin tüm bölümlerinde dip bucak temizlik yapıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayında halkın rahatça ibadetini yapabilmesi için ilçede bulunan 60 cami ve mescidi gül suyu ile yıkadıklarını söyledi. "Vatandaşlarımızın temiz ve hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Ramazan ayı boyunca camilerimizi gül suyu ile yıkamaya devam edeceğiz" diyen Böcek, temizlik çalışmalarının da her on günde bir rutin bir şekilde devam edeceğini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı'nda Camiler Gül Suyu ile Yıkanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement