Köpek Cinayeti"Nin Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Köpek Cinayeti"Nin Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Köpek Cinayeti"Nin Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Beykoz'da, yeni yılın ilk gününde köpekleri tasmasız gezdirmek yüzünden çıkan tartışmada iş adamı Reşit Vural'ı (56) alnından vurarak öldüren Kemal U. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

04.02.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da, yeni yılın ilk gününde köpekleri tasmasız gezdirmek yüzünden çıkan tartışmada iş adamı Reşit Vural'ı (56) alnından vurarak öldüren Kemal U. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Dün akşam teslim olan Kemal U.'nun, öldürme amaçlı ateş etmediğini, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. 1 ay sonra teslim olan şüphelinin polise bu durumu "İş adamıyım. Alacak verecek işlerimi hallettim" şeklinde açıkladığı ifade edildi.

Beykoz'da yeni yılın ilk gününde aynı sokakta karşılıklı komşu olan yedek parça fabrikası sahibi Reşit Vural, 3 kurt köpeği bulunan komşusu Kemal U. ile hayvanları tasmasız olarak sokağa saldığı için tartışmıştı. Çocuklarının köpeklerden korktuğunu söyleyen Reşit Vural ile Kemal U. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş, karşılıklı silahların çekilmesiyle sokakta silahlı kavga yaşanmıştı. Bu sırada alnından vurulan Reşit Vural kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Polis, olaydan sonra ailesi ve köpekleriyle kaçan iş adamı Kemal U.'yu yakalamak için çalışma başlatmış, ancak şüpheli yakalanamamıştı.

"HEDEF GÖZETMEDEN ATEŞ ETTİM"

Kemal U., olaydan 1 ay sonra dün akşam avukatıyla birlikte emniyete gelerek teslim oldu. Sorguya alınan Kemal U., ilk ifadesinde pişman olduğunu öldürme amaçlı ateş etmediğini söylediği öğrenildi. Kemal U'nun "Reşit Vural'ı 5-6 yıldır tanıyorum. Olay günü çocuğumun başına silah dayamış. Bunu duyunca konuşmak için yanına gittim. Bu sırada bana ateş etti. Ben de karşılık verdim. Hedef gözetmeden ateş ettim.Öldürme amacım yoktu. Pişmanım" diye ifade verdiği öğrenildi.

ALACAK-VERECEK İŞLERİ İÇİN TESLİM OLMAMIŞ

Kemal U'nun neden 1 ay kaçtığı sorusuna ise "Ben iş adamıyım. Alacak ve vereceklerim var. Bunları halletmeden teslim olsaydım zor duruma düşerdim. Bu işleri hallettikten sonra teslim oldum. Kaçmadım" şeklinde ifade verdiği bildirildi. Kemal U., Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpek Cinayeti'Nin Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement