Köprünün Ayağı Uçtu, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Yerel

Köprünün Ayağı Uçtu, Yol Ulaşıma Kapandı

Köprünün Ayağı Uçtu, Yol Ulaşıma Kapandı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde Töngel köyü ile Erenler köyü arasında bulunan köprünün ayağının uçması nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

18.03.2015 13:15

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Töngel köyü ile Erenler köyü arasında bulunan köprünün ayağının uçması nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

Yıldız Irmağı üzerinde bulunan Töngel köyü ile Erenler köyünü birbirine bağlayan köprünün bir ayağı kar sularının erimesi ve yağışların etkisiyle coşan suya daha fazla dayanamayarak uçtu. Yıldızeli Kaymakamlığı Özel İdare ekipleri acilen köprünün bulunduğu yere giderek inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından köprünün aşırı sular nedeniyle yıkılma tehlikesi olduğu için yol ulaşıma kapatıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre vatandaşların can ve mal kaybı yaşanmaması ve olası bir kazanın yaşanmaması için güvenlik açısından yol geçici olarak ulaşıma kapatıldığı belirtildi.

Yolun kapatılmasının ardından vatandaşların bilgilendirilmesi için köy muhtarları ile irtibata geçilerek yolun geçici olarak kapatıldığı bildirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprünün Ayağı Uçtu, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement