Körfez İskenderun Spor'un Gençleri Göreve Hazır - Son Dakika
Güncel

Körfez İskenderun Spor'un Gençleri Göreve Hazır

İlker Dağ, Kaleci Suphi ve Yiğit Çam gelecek vaat ediyorlar

09.09.2014 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez İskenderun Spor Futbol Takım,ı bir birinden yetenekli futbolculardan oluşuyor. Forma kapma savaşı yoğun bir biçimde sürüyor. Takım içinde giderek tecrübe kazanan genç ancak bir o kadar da başarılı futbolcular var. Gelecek vaat eden futbolcular arasında sayılan İlker Dağ, orta saha mevkiin de yetenekli ve her daim hazır bir futbolcu olarak göz dolduruyor. Genç İlker, görev verilmesi halinde teknik heyeti mahcup etmeyecek bir performansla başarılı olacakmış gibi görünüyor. Antrenmanlardaki performansı ve hırsı ile İlker Dağ, 'hazırım' mesajı veren başarılı futbolculardan kabul ediliyor.

Körfez İskenderun Spor'un bir diğer yeteneği, genç kaleci Suphi Dağ. Kaleci Suphi Dağ, deneyimli ve başarılı kaleci Kadir Tütüncü yanında, kaleci antrenörlerinden çok şey öğrenerek her geçen gün kendini biraz daha geliştirip, Körfez İskenderun Spor kalesini gole kapatan kalecilerden biri olmak için çaba gösteriyor. Kaleci Suphi, antrenmanlardaki gayreti ve takım arkadaşlarıyla uyumu ile takımda her an görev alabilecek bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun Spor'un forvet hattı için düşünülen genç Yiğit Çam'da diğer iki yetenekli arkadaşı gibi çok çalışıp, forma bekleyen isimlerden biri. Yiğit Çam, değişik özellikleriyle Körfez İskenderun Spor'un forvet hattı için her zaman alternatif olabilecek bir oyuncu. Yiğit Çam, teknik heyetin verdiği görevleri saha içinde yerine getirebilen oyunculardan biri olarak görülüyor. Genç Yiğit, önümüzdeki haftalarda kendisine görev verilmesi halinde formasını ıslatıp, formanın hakkını verebilecek oyuncular arasında sayılıyor.

Öte yandan Körfez İskenderun Spor Kulübü yöneticilerinin böylesi genç yeteneklere ve İskenderun çocuklarına kadrosunda yer vermesi ilçe ve bölge genelinde olumlu bulunuyor ve yapılan uygulama beğeni topluyor. Körfez İskenderun Spor kadrosundaki diğer gençlerin de deneyimli ve futbol bilgileri gelişmiş ağabeylerinin yardımıyla, giderek tecrübe kazanıp, daha iyi birer futbolcu olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez İskenderun Spor'un Gençleri Göreve Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement