Korkuteli'de Gelir Vergisi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Gelir Vergisi Rekortmenlerine Plaket

Korkuteli\'de Gelir Vergisi Rekortmenlerine Plaket

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Mal Müdürü Halil Karayel ve beraberindekiler, Korkuteli’de gelir vergisi rekortmenlerinin ev ve iş yerlerine giderek plaket ile onurlandırdılar.

06.10.2015 19:04

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Mal Müdürü Halil Karayel ve beraberindekiler, Korkuteli'de gelir vergisi rekortmenlerinin ev ve iş yerlerine giderek plaket ile onurlandırdılar. İlk ziyaret iş adamı Mehmet Tekin'e gerçekleştirildi. Ziyarette Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, iş adamı Mehmet Tekin'e vergilerini ödemekteki hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

2012 yılında da uyumlu mükellef ödülü alan iş adamı Mehmet Tekin de yapılan bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, "Herkes kazandığı ölçüde vergisini ödeyerek devletine ve milletine karşı yükümlüğünü yerine getirmelidir" diye konuştu.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, daha sonra iş adamları Yaşar Sancaktar ve oğlu Kemal Sancaktar'ı da ziyaret etti.

Kaymakam Tanrıkulu, Yaşar Sancaktar ve Kemal Sancaktar'a gelirler vergisi rekortmeni olduklarından dolayı teşekkür etti.

Yaşar Sancaktar da, "Biz devletimizi seviyoruz ve vergimizi ödüyoruz. Kaymakamımız Erol Tanrıkulu ve Mal Müdürü Halil Karayel'in ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Teşekkür ederiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Gelir Vergisi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement