Korkuteli Park Cenneti Olacak - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Park Cenneti Olacak

Korkuteli Park Cenneti Olacak

Korkuteli’ne bağlı Alaeddin Mahallesi’nde başlatılan park çalışmaları aralıksız devam ediyor.

17.08.2015 15:56

Korkuteli'ne bağlı Alaeddin Mahallesi'nde başlatılan park çalışmaları aralıksız devam ediyor. Park çalışmalarını yerinde inceleyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe yerleşim alanları için parkların önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir yasasıyla Korkuteli'nin Mahallesi olan belde ve köylerde de park çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Gökçe, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin değişik yerlerine parklar yapıyoruz. Bir yer için parkların ne kadar önem taşıdığının bilincindeyiz" dedi.

Özellikle yaz aylarında yazlıkçıların parklara fazla gitmesiyle parklara daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Gökçe, "Yaz aylarında 70-80 bini aşan nüfusa göre daha fazla park ihtiyacı duyuluyor. Mahallelerimizde park sayısı arttıkça, gerek yerleşik halkımız gerekse yazlıkçı konuklarımız daha rahat faydalanıyor. Büyükşehir yaşası ile bizim mahallemiz olan belde ve köylerde de park çalışması yapıyoruz. Arkadaşlarımız burada etüt çalışması yaparak uygun yerleri tespit ediyor. Mevcut parklarda yenileme çalışması yapıyor" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Park Cenneti Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement