Kosova'da Bu Yıl 12'ncisi Düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali Başladı - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Bu Yıl 12'ncisi Düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali Başladı

Kosova\'da Bu Yıl 12\'ncisi Düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali Başladı

Kosova'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali başladıEnis TABAK - KOSOVA DHA - Kosova'da aralarında Türkiye Cumhuriyeti'nden de çizgi roman ve karikatür sanatçılarının yer aldığı Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali başladı.

29.05.2016 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali başladı

Enis TABAK - KOSOVA DHA - Kosova'da aralarında Türkiye Cumhuriyeti'nden de çizgi roman ve karikatür sanatçılarının yer aldığı Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali başladı. Festivaller şehri olarak adlandırılmaya başlayan Prizren, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali'ne ev sahipliği yapmaya başladı. Prizren kentinin ev sahipliğinde düzenlenen festivale dünyanın birçok ülkesinden karikatür sanatçısı katıldı. Prizren'deki Osmanlı döneminden kalma tarihi Gazi Mehmet Paşa Hamamı'nda açılışı yapılan 'Çizgi Roman ve Karikatür Festivali'ne dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda davetli katıldı. Festival yöneticisi Gani Sundur, 12 yıldan bu yana düzenlenen festivale her geçen yıl ilginin daha da arttığını vurguladı. 4 gün sürecek olan festivale dünyanın birçok ülkesinden karikatür ve çizgi roman sanatçısının katıldığını belirten Sundur, 4 gün boyunce genç nesil karikatür sanatçı adaylarına workshop'ların düzenleneceğini söyledi. Dünyanın birçok ülkesinden karikatür sanatçısının eserlerinin yer aldığı sergi 4 gün boyunca sanat severlere açık kalacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'da Bu Yıl 12'ncisi Düzenlenen Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement