Kozan Belediyesi Araç Parkını Genişletti - Son Dakika
Güncel

Kozan Belediyesi Araç Parkını Genişletti

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, kuruma yeni kazandırdıkları 12 iş makinesi ve hizmet aracının tanıtımını yaptı.

04.02.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, kuruma yeni kazandırdıkları 12 iş makinesi ve hizmet aracının tanıtımını yaptı.

Öztürk, Belediye Binası önünde düzenlenen araç tanıtım ve bilgilendirme toplantısında, yeni iş makinesi ve hizmet araçlarına ihtiyaç duyduklarını, bu kapsamda Devlet Malzeme Ofisi'nden araç alımı yaptıklarını belirtti.

Öztürk, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturuyla hareket ediyoruz. İlçemizin merkez ve kırsaldaki 103 mahallesine, bu yeni aldığımız araçlarla daha hızlı ve kaliteli hizmet götüreceğiz. Şeffaflık ilkesi doğrultusunda yaptığımız alıma ilişkin bilgileri meclis üyelerimiz ve basınımızla paylaşıyoruz. Araçlarımızı cuma namazından sonra belediyemiz önünde düzenleyeceğimiz törenle vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Biz hizmet için göreve geldik, mevkiyi makamı düşünmedik, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hiç makam aracı satın almadık, almayı da düşünmüyoruz. Yeni hizmet araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun."

Toplam tutarı 1 milyon 845 bin lira olduğu bildirilen 2 iş makinesi, 3 damperli kamyon ve 7 hizmet aracının İller Bankası'ndan çekilen kredi ile Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) satın alındığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozan Belediyesi Araç Parkını Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement