Kozan Belediyesinin Yayla Sezonu Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Kozan Belediyesinin Yayla Sezonu Hazırlıkları

Kozan Belediyesi'nin, Kozan-Feke karayolu üzerindeki Horzum yaylasında, yayla sezonunun yaklaşması dolayısıyla kışın bozulan yolların tamiri için asfaltlama çalışması başlattığı bildirildi.

20.06.2015 10:54

Kozan Belediyesi'nin, Kozan- Feke karayolu üzerindeki Horzum yaylasında, yayla sezonunun yaklaşması dolayısıyla kışın bozulan yolların tamiri için asfaltlama çalışması başlattığı bildirildi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaz aylarında yoğun nüfus artışının yaşandığı bölgenin en gözde yaylalarından Horzum'da asfaltlama çalışması başlatıklarını,  genişletme ve bakım çalışmaları tamamlanan sokaklarında asfaltlandığını belirtti.

Yolda dere yataklarında taşkınların önlenmesi için yetersiz olan büzlerin de değiştirileceğini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Belediye olarak Horzum'daki yaylacı vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir yaz geçirmeleri için çalışmalarımıza başladık. Horzum'daki tüm ara sokaklarda düzleme ve mıcırla kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz buradaki çalışmaları inşallah bayramdan önce bitirecekler. Ayrıca burada bulunan görevlilerimiz halkımızın ihtiyaç ve şikayetlerini dinleyerek yapılması gereken çalışmalar için belediyemize bilgi aktarıyor. Kozan Belediyesi olarak yaylacılarımızın iyi bir tatil dönemi geçirmeleri için tüm bakım-onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Belediyesinin Yayla Sezonu Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement