Kozan'da Ödüllü Resim Yarışması - Son Dakika
Güncel

Kozan'da Ödüllü Resim Yarışması

Kozan genelinde ana sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen "Sevgi, Benim Annem" konulu ödüllü resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

14.05.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan genelinde ana sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen "Sevgi, Benim Annem" konulu ödüllü resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Yarışmayı düzenleyen Özel Kozan Koleji'nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde ana sınıfı öğrencilerinin aileleri ile manevi bağlarının güçlenmesini, anneye olan saygı ve sevgilerinin gelişmesini sağlamak amacıyla yarışmanın düzenlendiği ifade edildi.

Kozan Koleji konferans salonunda düzenlenen ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Okul Müdürü Kemal Altıntaş, anneye olan saygı ve sevginin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenledikleri yarışmada, çocuklara ortak değerlerin önemini anlatarak rehberlik yapan okul yönetimlerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

"Yunus Balığı" rumuzu ile yarışmaya katılarak birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencisi Gizem Kaşan, "Alora" rumuzu ile ikinci olan Kozan Koleji Anasınıfı öğrencisi Gülperi Ada Özgüner ve "Kurt" rumuzu ile üçüncü olan Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Talha Şengül ile ilk ona giren diğer yarışmacılar yarım ve çeyrek altın, para, plaket ve pastel boya takımı ile ödüllendirildi.

Okul yönetimi, okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ve öğretmenler, öğrencilere ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozan'da Ödüllü Resim Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement