Kozcağız'ın Çehresi Değişiyor - Son Dakika
Yerel

Kozcağız'ın Çehresi Değişiyor

Kozcağız\'ın Çehresi Değişiyor

Sürekli proje üreten Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Kozcağız’ın çehresini değiştirecek görsel yatırımları da ihmal etmiyor.

23.06.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürekli proje üreten Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Kozcağız'ın çehresini değiştirecek görsel yatırımları da ihmal etmiyor.

Kozcağız'da birçok çevre düzenlemesi ile Kozcağız'ı güzelleştirmeye devam eden Başkan Karaman, Mehmet Çötür Köprüsü olarak bilinen köprü korkuluklarını boyatarak, güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı. Boyama sonrası köprü aydınlatmalarını mavi renk yaparak, köprüye anlamlı ve tarihi bir görünüm verildi. Bununla birlikte kıyı yolu olarak bilinen sahil yolunda bulunan aydınlatmaların armatürleri ve aydınlatmaları değiştirildi. Beyaz renk olan aydınlatmalar eski haline bakarak daha çok aydınlık olmasını sağlıyor. Kıyı yolu aydınlatma direkleri de beyaza boyanarak ırmak kenarı yürüyüş yolunda renkli bir görüntüye kavuşmuş oldu. Vatandaş tarafından takdir edilen çalışmalar için açıklama yapan Başkan Karaman, "devam eden ve takip ettiğimiz projeler dışında görsel görüntüye de önem veriyoruz. Şehir içine belirli yerlere değişik türde çiçekler dikerek güzel bir görünüm verdik bununla birlikte, kıyı yolumuz başta olmak üzere çim kesme ekibimiz belirli bölgelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aydınlatma direklerini güçlendirdik, paslanan ve kirli görüntüye yol açan aydınlatma direklerini boyattık. Mehmet Çötür isimli köprü korkuluklarını boyatarak, aydınlatmalarını mavi renk olarak değiştirdik. Kozcağız'ı görsel olarak daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kanalizasyon ve arıtma projesinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Karaman, "Mesire alanı projemiz, tribün projemiz, Terminal Çevre düzenlemesi gibi yatırım çalışmalarımızda devam ediyor. Bununla birlikte yaptığımız söz verdiğimiz birçok yatırımı da takip ediyoruz. Halkımızın beklentileri doğrultusunda yatırımlarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaları takdir ettiklerini belirten vatandaşlar Başkan Karaman'a teşekkür ettiler. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız'ın Çehresi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement