Kozluklu Engellilerden Kaymakamlığa Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kozluklu Engellilerden Kaymakamlığa Ziyaret

Kozluklu Engellilerden Kaymakamlığa Ziyaret

Kozluk Yaşam Boyu Engelliler Derneği, faaliyetlerini tanıtmak amacıyla Kaymakam Orhan Aktürk'e ziyarette bulundu.

22.01.2015 11:27  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanın Kozluk İlçesinde ikamet eden engelliler, Kaymakam Orhan Aktürk'ü ziyaret etti.

Görme, işitme, ortopedik, zihinsel ve diğer özür ve engellerinden dolayı günlük hayatlarını sürdürmekte yardıma ihtiyaç duyan her yaştan özürlüye destek olmak amacıyla açılan Kozluk Hayat Boyu Engelliler Derneği, dernek tanıtım faaliyetleri kapsamında İlçe Kaymakamına ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette, ilçemizde engelli vatandaşlara dönük ciddi projelerin olmadığı, bu durumun büyük bir eksiklik olduğu ve engelli vatandaşların haklarını bilme noktasında aydınlatılması gerektiği belirtildi.

Dernek başkanı Hasan Çelik, amaç ve gayelerinin, engellilerin yaşam koşullarını iyileştirmek, toplumsal gelişmelerden pay almalarını sağlamak, bağımsızlaşmalarına destek olmak, özel ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam kalitelerini yükseltmek, toplumsal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak, engellilerin kendileriyle ilgili hizmetlerin geliştirilmesinde söz sahibi olmalarına ortam hazırlamak olduğunu söyledi.

Daha önce de engelli vatandaşlarla ilgili çalışmalarının olduğunu ifade eden Aktürk, Yaşam Boyu Engelliler Derneğinin hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kozluklu Engellilerden Kaymakamlığa Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement