KTSO Sigortacılar Komitesi, Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

KTSO Sigortacılar Komitesi, Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti

KTSO Sigortacılar Komitesi, Başkan Özcan\'ı Ziyaret Etti

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılar Komitesi Başkanı Sedat Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret etti.

31.05.2014 15:35  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Sigortacılar Komitesi Başkanı Sedat Yılmaz,  Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Özcan ziyarette yaptığı konuşmada, sigortacılık faaliyetlerinin bir ülkenin gelişmişliği ile paralel giden bir olgu olduğunu, ,sigortanın mal ve can güvenliği koruma konusunda önemli bir nokta olduğunu söyledi.

Küçük primlerle, kişiler ve kurumların  felaketler karşısında kendilerini büyük meblağlardan kurtarabildiğini ifade eden Özcan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Her geçen yıl sigortanın konsepti de değişiyor. Şimdi güncel olarak deprem sigortası var. Kötü bir olay yaşadık, daha kötüsünü yaşamayacağımızın garantisi yok. Konutlarımıza mutlaka DASK yaptırmak zorundayız. Tarım sigortaları konusunda da günden güne gelişiyoruz. Ancak tarımda sigorta yaptırma durumu göre gör şeklinde gerçekleşiyor. Kötü bir olayla karşılaşıp zarar karşılanınca diğer kişiler de mağdur olmamak adına sigorta yaptırıyorlar. Vatandaşlarımız deprem ve tarım sigortaları konusunda biraz daha duyarlı olmalılar. Sigortacılar olarak toplumu daha da fazla bilgilendirmeniz gerekiyor"

KTSO Sigortacılar Komitesi Başkanı  Yılmaz'da sigortanın öneminin geniş kitlelere yayılması ve farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirtti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KTSO Sigortacılar Komitesi, Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement