KTÜ Medyatik Ödül Gecesinde "ÇELİK" Rüzgar - Son Dakika
Güncel

KTÜ Medyatik Ödül Gecesinde "ÇELİK" Rüzgar

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen KTÜ Medyatik Ödül Gecesi'nde '90'ların Unutulmayan Şarkısı, Çelik'in "Cici Kız"ı oldu.

24.02.2017 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşım 15 bin üniversite öğrencisinin oy kullandığı ankette 36 kategoride "Yılın Enleri" belirlendi. Türk pop müziğinin efsane sanatçısı Çelik gecede yaptığı ödül konuşmasında; "Bir üniversiteden ödül almak çok güzel, üniversiteler aslında ilim yuvasıdır ama asıl önemli olan yanında irfanın da gelmesidir. İlim ve irfanın yan yana geldiği bir üniversiteden ödül almak çok güzel. İlk gün söylediğim şeyi yine söylüyorum, şarkılarımı bu ülkede ve bu bayrak altında söyleyeceğim diye söz vermiştim kaldığım yerden devam ediyorum, diye konuştu.

Müzik kariyerinde geride bıraktığı 32 yılda Hercai, Meyhaneci, Ateşteyim, Kızımız Olacaktı, Dilberim, Bu Şehirde, Sen Yoluna Ben Yoluma gibi onlarca hit şarkıya imza atan sanatçının 18. albümü "İyi Günde Kötü Günde17 Şubat Cuma günü Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı. Müzisyenin hayranları tarafından "90'lardaki Çelik geri döndü" dedirten çıkış parçası "Yerlerdeyim" listelere çok hızlı bir giriş yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KTÜ Medyatik Ödül Gecesinde 'ÇELİK' Rüzgar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement