Küçük Çocuğa İnanılmaz İşkence - Son Dakika
Güncel

Küçük Çocuğa İnanılmaz İşkence

Küçük Çocuğa İnanılmaz İşkence

Çin basını tarafından 'Kaplan anne' lakabı takılan kadın, evlatlık oğluna işkenceden hapse mahkum oldu.

24.11.2015 09:37  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in doğusunda bulunan Jiagsu eyaletinin Nanjing kentinde görülen davada Li isimli kadın evlatlık aldığı ismi açıklanmayan 9 yaşındaki erkek çocuğa şiddet uyguladığı suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

İP VE SIRT KAŞIYICISI İLE DÖVDÜ

50'li yaşlarındaki Li, duruşmada küçük çocuğu atlama ipi ve sırt kaşıyıcısı ile dövdüğünü kabul etti. Yaptığı işkenceleri küçük çocuğun ev ödevlerini yapmaması ve yalan söylemesini gerekçe göstererek savundu. Li, duruşma salonunda; "Ben kötü bir anne değilim, sadece onun yalan söylememesini istedim." dedi.

6 AYLIĞINA AİLESİNİN YANINA GÖNDERİLDİ

Küçük çocuğun aynı zamanda halası olan Li, büyük şehirde daha iyi bir eğitim alması amacıyla talihsiz çocuğu evlat edindiğini belirtti. Küçük çocuk mahkeme tarafından halasının hapis yatacağı 6 ay boyunca asıl ailesine gönderildi.

DAVA KARARI ÇİN TARİHİNE GEÇTİ

Bu olay Çin tarihinde bir ebeveynin çocuğuna uyguladığı şiddet dolayısıyla hapse mahkum edildiği ilk dava olarak kayıtlara geçti. Çin'de kuşaklar boyunca çocuğa işkence boyutuna varan dayak normal kabul ediliyordu.

'Kaplan anne' lakabı Asya kültüründe çocukları başarılı olması için zorlayan, kuralcı, emredici, müsamahasız anneler için kullanılmaktadır.

Son Dakika Güncel Küçük Çocuğa İnanılmaz İşkence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ...: Allah belanı versin Allah seni kahetsin 2 0 Yanıtla

Advertisement