Küçükköy'deki Patlamada Yaralanan Kişiler Hastanelere Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Küçükköy'deki Patlamada Yaralanan Kişiler Hastanelere Kaldırıldı

Küçükköy\'deki Patlamada Yaralanan Kişiler Hastanelere Kaldırıldı

Haber Enver ALAS - Kamera Özgür ARSLAN - İSTANBUL DHA Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki bir parke imalathanesinde sanayi tüpünün patlaması sonucu yaralanan kişiler çevredeki hastanelere kaldırıldı.

27.08.2015 19:28

Haber Enver ALAS - Kamera Özgür ARSLAN - İSTANBUL DHA

Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki bir parke imalathanesinde sanayi tüpünün patlaması sonucu yaralanan kişiler çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın ardından yaralılar olay yerinin yakınında bulunan özel bir hastaneye getirildi. Vücudunda yanıklar olan ağır yaralı bir kişi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisi'ne, hafif yaralı bir başka yaralı ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansa yürüyerek bindirilen yaralının beline isabet eden taş nedeniyle yaralandığı öğrenildi.

Diğer yaralılara ilk müdahale ise hastanenin acil servisinde yapıldı.

Öte yandan, hafif yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye getirildi. Yaralıları hastaneye taşıyan Metin Akbulut adlı vatandaş, patlama sonrasını, Patlama sesini duyduğumuzda biz ilk önce canlı bomba sandık. Olay yerine yakındık ve hemen koştuk. Burada patlamanın ardından çıkan yangını gördük. Yaralı bir kişiyi patlama ile yıkılan molozların arasından çıkardık. Büyük bir patlama oldu. Binanın önündeki araçlar paramparça oldu sözleriyle anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçükköy'deki Patlamada Yaralanan Kişiler Hastanelere Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement