Kullanıcıları Uykuya Hazırlayan Lamba - Son Dakika
Ekonomi

Kullanıcıları Uykuya Hazırlayan Lamba

Kullanıcıları Uykuya Hazırlayan Lamba

Güneşten ilham alan bu bağlantılı aydınlatma, kademeli olarak parlaklaşarak doğal bir şekilde uyanmaya, nazikçe kısılarak da daha huzurlu bir şekilde uykuya dalmaya yardımcı oluyor.

01.07.2016 10:52  Güncelleme: 11:42

Güneşten ilham alanınan lamba kulanıcısını uykuya hazırlıyor. Soğuk gün ışığından (6500k) sıcak beyaza (2200k) her türlü tonu verebilen, aynı zamanda akıllı cihaz ya da başlangıç setine dahil olan hue dimmer anahtarı sayesinde ürün, gün içinde rahatlamayı ya da enerji dolmayı sağlayacak ışık reçetelerine kolay erişim sağlama özelliği ile dikkat çekiyor.

"UYKUYA DALMANIZI SAĞLIYOR"

Philips Ev Aydınlatma Bölümü Lideri Chris Worp şöyle konuştu: "Aydınlatma bizleri hem fiziksel hem de duygusal olarak etkiler. Her gün uyanırken ve uyurken bunu tecrübe ederiz. Philips Hue white ambiance ile beyaz ışığın evde kaliteli yaşam üzerindeki etkisinin kontrolünü insanlara vermek istiyoruz, özellikle de günlük rutin saatlerinde. Beyaz ışığın her tonu parmaklarınızın ucunda olduğunda kendinizi daha iyi hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz kusursuz ışığı seçebilirsiniz. Bu spor yapmak için enerji dolu bir ışık olabileceği gibi, uykuya dalmak üzere rahatlamak istediğiniz saatler için kısılmış bir gece ışığı da olabilir."

"GÜNEYİ TAKLİT EDİYOR"

Güneşin doğuşunu taklit eden "Uyandırma" rutini parlaklığı nazikçe artırarak kullanıcıları sabahları tam vaktinde doğal bir şekilde uyandırıyor. Güneşin batışını yansıtan 'Uykuya geçiş' rutini ise tamamen kapanana kadar kademeli olarak kısılarak vücudu uykuya hazırlıyor.'Nightlight' ise gece uyanmak zorunda olan küçük çocuğu olanlar için yeni bir ışık reçetesi ve düşük seviyede bir ışık verirken mavi ışığa maruz kalmayı minimize ederek uyku döngüsünün gördüğü zararı azaltıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Kullanıcıları Uykuya Hazırlayan Lamba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement