Kullanılmayan Kazanda Eşya Yaktı, Evin Eşyaları Kül Oldu - Son Dakika
Güncel

Kullanılmayan Kazanda Eşya Yaktı, Evin Eşyaları Kül Oldu

Kullanılmayan Kazanda Eşya Yaktı, Evin Eşyaları Kül Oldu

Edirne'de, bireysel doğalgaz aboneliğine geçen apartmanın kullanılmayan kalorifer kazanında yakılan eşyalar, bir üst kattaki dairede yangın çıkardı.

27.10.2014 15:52  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalorifer bacasında açılan soba deliğinden evin yatak odasına giden kıvılcımların tutuşturduğu eşyalar kısa sürede küle dönerken, yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Olay, Şükrüpaşa Mahallesi, Mithat Vardar Caddesi üzerindeki Emre Kent Sitesi B bloktaki Abdi Koran'a ait giriş kattaki dairede meydana geldi. Apartman yöneticisi, bireysel doğalgaz oboneliğine geçilen sitenin kazan dairesinde kullanılmayan eşyaları, eski kalorifer kazanında yaktı.

Oradan çıkan kıvılcımlar, kalorifer bacasında açılan soba deliğinden bir üst kattaki dairenin yatak odasındaki eşyalara sıçrayıp yangın çıkardı. Çevredekilerden evden dumanlar çıktığını görerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Yangında evin eşyaları kullanılmaz hale gelirken, evinin yandığını öğrenerek gelen Abdi Koran, bacadan giren alevlerin yatak odasında yangın çıkardığını ve kısa sürede büyüdüğünü söyledi. Evin bir çok eşyasının kullanılmaz hale geldiğini anlatan Koran şöyle dedi:

"Ben bankaya kadar gitmiştim. Telefonla arayıp evimin yandığını söylediler. Anladığım kadarıyla, kullanılmayan kalorifer kazanında yakılan eşyalardan kıvılcımlar bacadan yatak odamıza gelmiş sonra da eşyalar tutuşmuş. İtfaiye ekipleri söndürdü ama mutfaktaki bir kaç şey dışında tüm eşyalarım kullanılmaz halde."

Polisin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kullanılmayan Kazanda Eşya Yaktı, Evin Eşyaları Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement