Son dakika Kumluca haberleri, Kumluca son dakika, son dakika Kumluca

Son Dakika Kumluca Haberleri

  • Kastamonu'da Merdivenden Düşen Vatandaş Yaralandı
    13:38 Kastamonu'da Merdivenden Düşen Vatandaş Yaralandı

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde, veranda yapımı sırasında merdivenden düşen 65 yaşındaki Ergün B. yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ergün B., Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ergün B.'nin vücudunda kırıklar tespit edildi.

  • Antalya Kumluca'da Turfanda Kavun Hasadı Başladı
    12:05 Antalya Kumluca'da Turfanda Kavun Hasadı Başladı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde çiftçi Arif Gürkan'ın serasında ürettiği ilk turfanda kavunlar hasat edilerek toptancı haline gönderildi. Kavunlar, 70-90 lira arasında alıcı buldu. Kumluca Komisyoncular Derneği Başkanı Rahmi Açıkyürek, kavun piyasasının riskli ve değişken olduğunu belirtti. Üretici ve komisyoncu İbrahim Durdaş ise Kumluca'nın domates ve kavun üretiminde bir marka haline geldiğini söyledi.

  • Kumluca Belediyesi Ramazan etkinlikleri devam ediyor
    17 Mar Kumluca Belediyesi Ramazan etkinlikleri devam ediyor

    Kumluca Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, 'İbiş ile Memiş Mani Atışması' ve semazen gösterisi ile devam ediyor. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

  • Bakan Ersoy: 'Olympos ve Phaselis gibi yerlerde gece müzeciliği ile turizmi destekleyeceğiz'
    16 Mar Bakan Ersoy: "Olympos ve Phaselis gibi yerlerde gece müzeciliği ile turizmi destekleyeceğiz"

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adrasan'da turizmcilerle bir araya gelerek, Olympos ve Phaselis gibi yerlerde gece müzeciliği ile turizmi destekleyeceklerini söyledi. Ayrıca, duran Antalya'nın şansının olmadığını ve her zaman koşan bir Antalya'ya ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bakan Ersoy, butik ve eko turizmi canlandırmak için Kemer'den Kaş'a kadar çalışmalar yapacaklarını da vurguladı.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adrasan'da turizmcilerle bir araya geldi
    16 Mar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adrasan'da turizmcilerle bir araya geldi

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adrasan'da turizmcilerle bir araya gelerek turizmde gece müzeciliği ve kıyı kentlerine yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Bakan Ersoy, turizm mastır planlarının önemine vurgu yaparak, büyükşehir belediyelerinin turizm planlamalarını yapması gerektiğini belirtti.

  • Antalya'da Arkeolojik Çalışma Sayısı Artıyor
    16 Mar Antalya'da Arkeolojik Çalışma Sayısı Artıyor

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'yı merkeze alan Türk Arkeoloji Tarihinin Altın Çağı - Geleceğe Miras projesi kapsamında arkeolojik çalışma sayısının artırıldığını ve hedeflerinin yıllık 800 çalışma olduğunu açıkladı. Ayrıca, Antalya'daki arkeolojik alanlara 5,5 milyar lira ödenek ayrıldığı ve Antalya Arkeoloji Müzesi'nin yeniden yapımı için çalışmalara başlandığı belirtildi.

  • Kumluca Belediyesi, 41 mahallede iftar yemekleri düzenliyor
    16 Mar Kumluca Belediyesi, 41 mahallede iftar yemekleri düzenliyor

    Kumluca Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 41 mahallede düzenlediği iftar yemeklerinde ilçe halkını bir araya getiriyor. Beşinci iftar yemeği Kuzca, Büyükalan, Dere ve Gölcük Mahalleleri için Kuzca Kapalı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirildi. Başkan Mustafa Köleoğlu, yaptığı konuşmada yapılan hizmetlerden bahsetti ve aşevi ekibine teşekkür etti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Demreli Üreticilere Sera Naylonu Dağıttı
    16 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Demreli Üreticilere Sera Naylonu Dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum felaketinden zarar gören Demreli üreticilere sera naylonları dağıttı. Üreticiler, belediyenin hızlı müdahalesi sayesinde mağduriyetlerinin kısa sürede giderildiğini belirtti.

  • Muhittin Böcek: Kepez'de güreşi iptal edenler şimdi güreşlerden bahsediyor
    16 Mar Muhittin Böcek: Kepez'de güreşi iptal edenler şimdi güreşlerden bahsediyor

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, siyasi rakiplerinin yağlı güreşlerden bahsetmesi ile ilgili, “Kepez'de güreşi iptal edenler şimdi güreşlerden bahsediyor. Kırkpınar’ın yolunu bilmiyorlar” dedi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Demreli Üreticilere Sera Naylonu Dağıttı
    16 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Demreli Üreticilere Sera Naylonu Dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum felaketinden zarar gören Beymelekli üreticilere sera naylonları teslim etti. Demreli üreticiler, mağduriyetlerinin kısa sürede giderilmesinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Balbey Kentsel Yenileme Projesi 1.5 Yıl İçinde Tamamlanacak
    15 Mar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Balbey Kentsel Yenileme Projesi 1.5 Yıl İçinde Tamamlanacak

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Balbey Kentsel Yenileme Projesi'nin 1. etabının 1.5 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı. Proje kapsamında Balbey Mahallesi tarihi dokusuna uygun şekilde düzenlenecek ve 125 hak sahibine 72 bağımsız bölüm teslim edilecek. Proje, ofisler, konutlar, dükkanlar, otopark ve peyzaj alanları gibi birçok özelliği içerecek.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Hortum Felaketinde Zarar Görenlere Sera Naylonu Dağıttı
    13 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Hortum Felaketinde Zarar Görenlere Sera Naylonu Dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da yaşanan hortum felaketinde seraları zarar gören vatandaşlara, hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından naylon dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Muhittin Böcek, bölgeye giderek üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti ve sera naylonları dağıtımına başlandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Hortum Zararı Gören Üreticilere Yardım Etti
    13 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Hortum Zararı Gören Üreticilere Yardım Etti

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da yaşanan hortum nedeniyle seraları zarar gören vatandaşları yalnız bırakmadı. Hasar tespit çalışmalarının ardından serası zarar gören üreticilere naylon dağıtımı yapıldı.

  • Kumluca Belediyesi, 41 mahallede iftar programı düzenliyor
    13 Mar Kumluca Belediyesi, 41 mahallede iftar programı düzenliyor

    Kumluca Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçenin 41 mahallesinde iftar programı düzenliyor. Vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca kurulan iftar sofralarında bir araya gelecek.

  • Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, personeliyle iftar yemeğinde buluştu
    12 Mar Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, personeliyle iftar yemeğinde buluştu

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, belediye personeli ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Köleoğlu, Ramazan ayı boyunca yapılacak olan iftar programlarının ilkini personeliyle birlikte gerçekleştirdi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Üretimde Biyolojik Mücadele Yöntemlerini Destekliyor
    11 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Üretimde Biyolojik Mücadele Yöntemlerini Destekliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimde kimyasal ilaç kullanımını azaltmak ve ihracatta yaşanan kalıntı sorununa çözüm üretilmesi amacıyla, biyolojik ve biyoteknik mücadele için faydalı böcek üreterek üreticiye destek oluyor.

  • Antalya'da ehliyetsiz sürücünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    10 Mar Antalya'da ehliyetsiz sürücünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir motosiklet sürücüsüne çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, genç kadının 1 ay önce evlendiği ve eşinin iş yerine giderken kaza olduğu öğrenildi.

  • Antalya'da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
    09 Mar Antalya'da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde, ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı otomobil, motosiklet sürücüsü kadına çarptı. Kazada kadın hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü gözaltına alındı.

  • Elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü hayatını kaybetti
    09 Mar Elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü hayatını kaybetti

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde, S.S.'nin kullandığı otomobil ile Ahmet Aliağa Bulvarı'nda Gülnihal Alkan'ın kullandığı elektrikli bisiklet çarpıştı. Kaza sonucunda Alkan hayatını kaybetti. Alkan'ın cenazesi, polis incelemesinin ardından Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

  • Bartın Irmağı'nda sel ve taşkınlara karşı koruma tesisleri yapıldı
    08 Mar Bartın Irmağı'nda sel ve taşkınlara karşı koruma tesisleri yapıldı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın'da inceleme yaparak, Türkiye genelinde son 2 yılda 5 bin 679 adet sel ve taşkından koruma tesisi yapıldığını açıkladı. Bakan Yumaklı, sel ve taşkın felaketlerine karşı önlemler alınması gerektiğini vurgulayarak, Bartın gibi turizm potansiyeline sahip şehirlerin bu tür afetlerle anılmamasını istediklerini belirtti.

  • Antalya'da Hortumun Seraya Verdiği Zarar Görüntülendi
    08 Mar Antalya'da Hortumun Seraya Verdiği Zarar Görüntülendi

    Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen hortumun seralara verdiği zararın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların korku dolu anları cep telefonu kamerasına yansırken, hortumun etkilediği alan dron ile havadan görüntülendi. Hortumun neden olduğu felaket sonucunda 175 dekarlık alanda 88 kişi etkilendi.

  • Antalya'da kamyon şarampole yuvarlandı: 2 kişi ağır yaralandı
    08 Mar Antalya'da kamyon şarampole yuvarlandı: 2 kişi ağır yaralandı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde, üzerinde iş makinesi bulunan kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyon şoförü ve yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Yeni Konya-Antalya D-687 kara yolunda meydana geldi. Kamyon ve iş makinesinin parçalara ayrılarak etrafa saçıldığı kazada yaralanan kişiler, Serik Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalenin ardından Antalya'ya sevk edildi.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya'da Hortum Zararlarını İnceledi
    07 Mar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya'da Hortum Zararlarını İnceledi

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya'nın Demre ve Kumluca ilçelerinde yaşanan hortum nedeniyle zarar gören alanlarda hasar tespit çalışmalarının başladığını bildirdi. Ersoy, Kumluca ve Demre ilçelerini ziyaret ederek, hortumdan zarar gören seraları gezdi. Çiftçilerle bir araya gelen Ersoy, zarar gören üreticilerin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için çalıştıklarını belirtti.

  • Hakan Tütüncü, Antalya'ya altın çağı projelerini anlattı
    07 Mar Hakan Tütüncü, Antalya'ya altın çağı projelerini anlattı

    Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında altın çağı projelerini anlattı. Tütüncü, Antalya'ya hizmet için geleceklerini ve birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

  • Muğlaspor, zirve yarışında güçlendi
    07 Mar Muğlaspor, zirve yarışında güçlendi

    Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı maç öncesinde kadrosuna Umut Akmeşe'yi dahil etti.

  • Antalya'nın Kumluca ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
    07 Mar Antalya'nın Kumluca ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, açılışta Kumluca halkının belediye hizmetlerinden mahrum kaldığını belirtti. Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'nın altın çağını başlatmak için yola çıktıklarını söyledi. Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkanı adayı Hüseyin Orhantekin de göreve geldiklerinde, Kumluca'nın acil bekleyen sorunlarını çözeceklerini belirtti.

  • Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı teslim edildi
    06 Mar Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı teslim edildi

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez ilçesinde tamamlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, törende yaptığı konuşmada, hortumdan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve Kepez'in kaderini Antalya'nın kaderiyle birleştirmeye çalışacaklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise göreve geldikleri günden bu yana milletin parasını millete harcayarak çeşitli yatırım ve projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

  • Başkan Böcek'ten Kepez Santral'de 570 hak sahibine daha anahtar teslimi
    06 Mar Başkan Böcek'ten Kepez Santral'de 570 hak sahibine daha anahtar teslimi

    Böcek, projenin içerisinde eğitim yerleşkesi, sosyal tesisler, muhtarlık binası, cami gibi birçok sosyal, kültürel ve spor tesislerini hayata geçireceklerini belirtti. Kepez Santral Mahallesi'ni cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Hakan Tütüncü, Kumluca ve Demre'deki çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu
    06 Mar Hakan Tütüncü, Kumluca ve Demre'deki çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

    Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya'nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Ahmet Davutoğlu, Kumluca'da esnaf ziyaretinde bulundu
    06 Mar Ahmet Davutoğlu, Kumluca'da esnaf ziyaretinde bulundu

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Kumluca ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Davutoğlu, ilçedeki esnafı ziyaret edip destek istedi ve Kumluca'nın tarım ve turizm potansiyelini vurguladı.

  • Hakan Tütüncü, hortumdan zarar gören çiftçileri ziyaret etti
    06 Mar Hakan Tütüncü, hortumdan zarar gören çiftçileri ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Demre ve Kumluca ilçelerindeki hortumdan zarar gören çiftçileri ziyaret etti. Tütüncü, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin yardım elinin üreticilere en güzel şekilde uzanacağını belirtti. Ayrıca, doğal afetlere karşı hazırlıklı bir şehir hayalini kurduklarını ve TARSİM'in yaygınlaştırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti.

  • Hakan Tütüncü, hortum zararı gören çiftçileri ziyaret etti
    06 Mar Hakan Tütüncü, hortum zararı gören çiftçileri ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu ile birlikte hortum afetine maruz kalan Kumlucalı çiftçileri ziyaret etti. Tütüncü, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin zararların giderilmesi için gereken her şeyi yapacağını belirtti. Ziyaret sırasında Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, çiftçilerin yaşadığı zararlar hakkında bilgi verdi.

  • Antalya'da Hortum Tarım Alanlarına Zarar Verdi
    06 Mar Antalya'da Hortum Tarım Alanlarına Zarar Verdi

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum, tarım alanlarına zarar verdi ve evlerin güneş panellerini yerinden söktü. Hortum felaketi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve seraların üzerinden geçerken büyük çapta maddi hasar bıraktı.

  • Antalya'da Hortum Sonucu Seralar Zarar Gördü
    06 Mar Antalya'da Hortum Sonucu Seralar Zarar Gördü

    Antalya'nın Demre ve Kumluca ilçelerinde dün meydana gelen hortum sonucu seralarda hasar oluştu. Kumluca'da 400 dekar serada yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından çiftçiler, seralarını yeniden kapatmaya başladı. Hortumun etkilediği bölgelerde plastik seraların hasarının kısa sürede onarılabileceği ancak cam seralarda bu yıl yeni ürün alınamayacağı belirtildi. Demre'de ise 200 dekar sera alanında hasar meydana geldi. İlçede gerekli tedbirler alınarak çalışmalar sürdürülüyor.

  • Antalya Kumluca'da Meydana Gelen Hortum Felaketinin Ardından İş Yeri Çalışanları Zarar Gören Eşyalarını Topladı
    06 Mar Antalya Kumluca'da Meydana Gelen Hortum Felaketinin Ardından İş Yeri Çalışanları Zarar Gören Eşyalarını Topladı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum felaketi sonrasında iş yeri çalışanları dükkanlarının önünü temizleyerek zarar gören eşyalarını topladı. Hortum, binaların çatılarını uçurarak güneş enerji sistemlerini cadde ve sokaklara savurdu. Elektrikler bir süre kesildikten sonra ekiplerin çalışmasıyla akşam saatlerinde tekrar verildi.

  • Antalya'da sağanak ve hortumda 6 kişi yaralandı, bin dönüm sera kullanılamaz hale geldi
    06 Mar Antalya'da sağanak ve hortumda 6 kişi yaralandı, bin dönüm sera kullanılamaz hale geldi

    Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak ve denizden karaya ulaşan 2 hortum, Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde büyük hasara yol açtı. Örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar veren hortum, ayrıca 6 kişinin yaralanmasına sebep oldu

  • Antalya'da Sağanak ve Fırtına: Hortum Nedeniyle 6 Kişi Yaralandı
    05 Mar Antalya'da Sağanak ve Fırtına: Hortum Nedeniyle 6 Kişi Yaralandı

    Antalya'da yaşanan sağanak ve fırtına nedeniyle Kumluca ilçesinde hortum meydana geldi ve 6 kişi yaralandı. Kent genelinde su birikintileri ve yol aksamaları yaşandı. Fırtınanın etkisiyle Kaleiçi Yat Limanı ve Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluştu. Valilik, kuvvetli yağış, sel, su baskını, yıldırım, dolu ve hortum riskine karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Kumluca ve Demre ilçelerinde de hortum meydana geldi ve evler, iş yerleri, seralar ve tarım arazileri zarar gördü. Hortum nedeniyle 6 kişi yaralandı ve tedavileri devam ediyor.

  • Antalya'da Hortum Tarım Alanlarına Zarar Verdi
    05 Mar Antalya'da Hortum Tarım Alanlarına Zarar Verdi

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum tarım alanlarına zarar verdi, evlerin güneş panellerini yerinden söktü. Bir aracın üzerine düşen güneş paneli sebebiyle araçta bulunan bir çocuk hafif yaralandı.

  • Antalya'da sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi
    05 Mar Antalya'da sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi

    Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün 'turuncu kod' uyarısında bulunduğu Antalya'da öğleden sonra kuvvetli yağış ve fırtına başladı. Ulaşımda aksamalar yaşandı, ev ve iş yerlerini su bastı, alt geçitlerde su birikintileri oluştu. Fırtınanın etkisiyle dev dalgalar Kaleiçi Yat Limanı'nda ve Konyaaltı Sahili'nde oluştu. Doğu ilçelerde çok kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için çalışma yapıyor.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hal esnafıyla buluştu
    04 Mar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hal esnafıyla buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ile birlikte Antalya Toptancı Hali'nde, komisyon ve üreticilerle bir araya geldi.

  • Ulaştırma Bakanı: Antalya Şehir Hastanesi'ne 4 şeritli yol yaptık
    02 Mar Ulaştırma Bakanı: Antalya Şehir Hastanesi'ne 4 şeritli yol yaptık

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Şehir Hastanesi'ne 5 kilometre uzunluğunda, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere tam 4 şeritli yol yapıldığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, hastane yollarının önemine vurgu yaparak, ambulansların hızlı bir şekilde hastaneye ulaşabilmesi için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Antalya-Alanya Otoyolu'nun inşasına başlanacağını da duyurdu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Havalimanı'nın kapasitesini yıllık 80 milyon yolcuya çıkartıyoruz
    02 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Havalimanı'nın kapasitesini yıllık 80 milyon yolcuya çıkartıyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı'nın geçtiğimiz yıl 35 milyon 600 bin yolcunun kullandığını belirterek, önümüzdeki yıllarda talebi göz önünde bulundurarak havalimanının kapasitesini yıllık 80 milyon yolcuya çıkartacaklarını söyledi. Erdoğan ayrıca, Antalya'ya yapılan yatırımlar, hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'DEM ile demlendi'
    02 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "DEM ile demlendi"

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Görüldüğü gibi sandıkta hesap verecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı
    02 Mar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, ANTSU projesi ile Antalyalılara ucuz su sağladıklarını belirtti. Ayrıca, Kumluca'ya yapılan yatırımlar ve hizmetler anlatıldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı
    02 Mar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, ANTSU projesi ile Antalyalılara ucuz su sağladıklarını belirtti.

  • Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
    02 Mar Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

    Kumluca Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışa birçok bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı. Köleoğlu, konuşmasında Kumluca'nın kalkınması için gerçekleştirdikleri projeleri ve gelecek dönemde yapacakları projeleri anlattı.

  • Bartın'da Belediye Başkan Adayları Oy Kullanamayacak
    01 Mar Bartın'da Belediye Başkan Adayları Oy Kullanamayacak

    Bartın'ın Ulus ilçesindeki 2 belediye başkan adayı, adres değişikliği taleplerinin kabul edilmemesi nedeniyle oy kullanamayacak.

  • Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Batı Antalya ekonomisinin gelişmesi için iş birliği çağrısı yaptı
    01 Mar Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Batı Antalya ekonomisinin gelişmesi için iş birliği çağrısı yaptı

    Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Kumluca Ticaret Borsası (Kumluca TB) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş ve Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar'ı ziyaret ederek, Batı Antalya ekonomisinin gelişmesi için iş birliği yapacaklarını belirtti.

  • Niğde'de Doğal Gaz Bağlantısı Onaylandı
    01 Mar Niğde'de Doğal Gaz Bağlantısı Onaylandı

    AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun, Çamardı ve Ulukışla ilçeleri, Hacıabdullah ve Bozköy beldeleri ile merkez Kumluca ve Hamamlı mahallelerine doğal gaz bağlanmasına onay verdiğini bildirdi. Uzkurt, diğer beldelerin eksik kalan kısımlarına doğal gaz getirilmesi için görüşmelerin devam ettiğini de belirtti.

  • Irlıganlıspor Teknik Sorumlusu Kürşat Taş: Son 4 haftada hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadık
    01 Mar Irlıganlıspor Teknik Sorumlusu Kürşat Taş: Son 4 haftada hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadık

    TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Irlıganlıspor'un teknik sorumlusu Kürşat Taş, son 4 haftada hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadıklarını belirtti. Taş, Muğlaspor maçı öncesi takımın galibiyet hedefiyle hazırlandığını ifade etti.

  • Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan Adayının Adaylığı İptal Edildi
    29 Şub Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan Adayının Adaylığı İptal Edildi

    Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer'in CHP'den aday adaylığı başvurusu süreci tamamlanmadan Demokrat Parti'den aday olduğu gerekçesiyle adaylığı iptal edildi. Özer, CHP Kumluca yönetiminin raydan çıktığını belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Runtalya Maratonu başlıyor
    28 Şub Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Runtalya Maratonu başlıyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 19. Runtalya Maratonu için geri sayım başladı. Maratona 10 bin sporcu ve 350 çocuk koşucu katılacak.

  • Antalya'da Gerçekleştirilecek Runtalya Maratonu İçin Geri Sayım Başladı
    28 Şub Antalya'da Gerçekleştirilecek Runtalya Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Runtalya maratonu için geri sayım başladı. 19. kez yapılacak olan maratona binlerce sporcu katılacak.

  • Kore gazisi Ali Taşgın'ın cenazesi Kumluca'da defnedildi
    27 Şub Kore gazisi Ali Taşgın'ın cenazesi Kumluca'da defnedildi

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde 94 yaşında vefat eden Kore gazisi Ali Taşgın'ın cenazesi, Adrasan Mahallesi'ndeki evinin önünde düzenlenen törenin ardından Adrasan Doğuyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erkan Özgür, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

  • Manavgat'ta Futbol Karşılaşmasında Taşlama Olaylarına Karışanlara Hapis Cezası
    27 Şub Manavgat'ta Futbol Karşılaşmasında Taşlama Olaylarına Karışanlara Hapis Cezası

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl oynanan futbol karşılaşmasında taşlama olaylarına karışan 6 kişiden 1'i beraat ederken, 5 kişiye 117 ay 7'şer gün hapis cezası verildi. Manavgat 7. Asliye Mahkemesi, kararını verdi.

  • Kore Gazisi Ali Taşkın, Antalya'da hayatını kaybetti
    27 Şub Kore Gazisi Ali Taşkın, Antalya'da hayatını kaybetti

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Ali Taşkın, 94 yaşında hayatını kaybetti. Taşkın'ın cenazesi Adrasan'daki aile mezarlığında defnedilecek.

  • Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 5 yıllık görev süresinde ilçeye kazandırdıkları hizmetleri anlattı
    27 Şub Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 5 yıllık görev süresinde ilçeye kazandırdıkları hizmetleri anlattı

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde, 5 yıllık görev süresinde ilçeye kazandırdıkları hizmetleri anlattı. Başkan Köleoğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Kumluca halkıyla bir araya gelerek göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı '5 Yılda 50 İcraat' için hazırlanan çalışmaların videosunu izletti.

  • AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Kumluca'da ziyaretlerde bulundu
    26 Şub AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Kumluca'da ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde esnafı ziyaret etti ve seçim çalışmaları kapsamında destek istedi. Çavuşoğlu, Antalya ve Kumluca'da son 5 yılda yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu belirtti ve makus talihin değişeceğini dile getirdi. Ayrıca, trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Asteğmen Enes Bağcı'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

  • Antalya'da Yağış Öncesi Temizlik Çalışması
    26 Şub Antalya'da Yağış Öncesi Temizlik Çalışması

    Meteoroloji'nin sarı kod uyarısı sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, alt geçitlerde ve yağmur suyu giderlerinde temizlik çalışması yaptı.

  • Antalya'da Yağış Öncesi Temizlik Çalışması
    26 Şub Antalya'da Yağış Öncesi Temizlik Çalışması

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kod uyarısı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, alt geçitlerde ve yağmur suyu giderlerinde temizlik çalışması yaptı.

  • İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybeden jandarma asteğmen Antalya'da toprağa verildi
    25 Şub İzmir'de trafik kazasında hayatını kaybeden jandarma asteğmen Antalya'da toprağa verildi

    Otomobilinin tırla çarpışması sonucu hayatını kaybeden Jandarma Asteğmen Enes Bağcı için Antalya'nın Kumluca ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine asteğmenin ailesi, Antalya İl Jandarma Komutanı ve Kumluca Belediye Başkanı da katıldı.

  • İzmir'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden jandarma teğmen Kumluca'da defnedildi
    25 Şub İzmir'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden jandarma teğmen Kumluca'da defnedildi

    İzmir'de trafik kazası sonucu yaşamını yitiren jandarma teğmen Enes Bağcı'nın cenazesi, Antalya'nın Kumluca ilçesine getirildi. Bağcı'nın cenazesi, Kumluca'da düzenlenen cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Törene, ailesi, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Antalya Kumluca Atatürk Stadyumu Yükseliyor
    25 Şub Antalya Kumluca Atatürk Stadyumu Yükseliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıp yeniden yapımına başlanan Kumluca Atatürk Stadyumu hızla yükseliyor. Stadyum, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak ve inşaatı mart ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

  • MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Kumluca'da seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti
    25 Şub MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Kumluca'da seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti

    MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun ve beraberindekiler, Kumluca'da Cumhur İttifakı'nın adayı Hüseyin Orhantekin'in seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Durgun, seçim koordinasyon merkezinde yaptığı konuşmada, Antalya ve Kumluca'nın son beş yıldır ana muhalefet partisi yönetiminde olduğunu ve hak ettiği hizmeti alamadığını belirtti. Muhalefet belediye başkanlarının vatandaşa hizmet etmek yerine başarısız bir yönetim sergilediğini ifade eden Durgun, Cumhur İttifakı'nın Kumluca'yı gerçek belediyecilik ile tanıştıracağını söyledi.

  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'da belediye başkan adaylarını tanıttı
    24 Şub Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'da belediye başkan adaylarını tanıttı

    Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'da düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşma yaptı. Özdağ, partisinin oylarının arttığını belirterek Türkiye'yi dolaşarak halkın dertlerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi. Programda Zafer Partisi'nin Antalya'daki belediye başkan adayları da sahneye çıktı.

  • Başkan Muhittin Böcek, Konyalılarla Bamya Çorbası Etkinliğinde Buluştu
    24 Şub Başkan Muhittin Böcek, Konyalılarla Bamya Çorbası Etkinliğinde Buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Akdeniz Konyalılar Federasyonu tarafından düzenlenen bamya çorbası etkinliğinde Konyalılarla bir araya geldi. Başkan Böcek, farklı kültürlerin şehirde yaşatılmasının zenginlik kattığını belirtti.

  • Başkan Böcek, Konyalılarla Bamya Çorbası Etkinliğinde Buluştu
    24 Şub Başkan Böcek, Konyalılarla Bamya Çorbası Etkinliğinde Buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Akdeniz Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ev sahipliğinde düzenlenen Konyalılar Geleneksel Bamya Çorbası Etkinliği'nde Konyalılar ile bir araya geldi.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışını Yaptı
    24 Şub Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışını Yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ali Yılmaz ile Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Gazipaşa'nın 53 mahallesine yapılması gereken ne varsa yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Böcek, Gazipaşa Belediyesi ile birlikte ilçeye stadyum kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı
    24 Şub Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ali Yılmaz ile Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Gazipaşa'nın 53 mahallesine yapılması gereken ne varsa yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Böcek, Gazipaşa Belediyesi ile birlikte ilçeye stadyum kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Irlıganlıspor, Kumluca Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor
    23 Şub Irlıganlıspor, Kumluca Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor

    TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta Denizli temsilcisi Irlıganalıspor, Kumluca Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Irlıganlıspor, düşme hattından kurtulmak için mücadele ediyor.

  • Bartın'da Aynı Günde Hayatını Kaybeden Anne ve Oğlu Yan Yana Toprağa Verildi
    22 Şub Bartın'da Aynı Günde Hayatını Kaybeden Anne ve Oğlu Yan Yana Toprağa Verildi

    Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Konak köyünde yaşayan 95 yaşındaki Hanife Özsoy ve 65 yaşındaki oğlu Cevat Özsoy, aynı gün hayatlarını kaybettiler. Hanife Özsoy'un vefatının ardından oğlu Cevat Özsoy da fenalaşarak hayatını kaybetti. İki cenaze, Konak köyünde düzenlenen törenin ardından yan yana toprağa verildi.

  • Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı
    22 Şub Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Kumluca Belediyesi'nin çalışmaları da yayınlandı.

  • Antalya Kumluca'da Pazar Esnafı ile Zabıta Arasında Tartışma Çıktı
    22 Şub Antalya Kumluca'da Pazar Esnafı ile Zabıta Arasında Tartışma Çıktı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde Kumluca Belediyesi tarafından yeni yapılan pazar yerine taşınmak istemeyen pazar esnafı ile zabıta arasında tartışma çıktı. Esnaf, yeni pazar yerindeki tezgahların kendileri için garantisi olmadığını savunarak, eski pazar yerinde kalmaya devam edeceklerini söyledi.

  • Antalya Kumluca'da Pazarcılarla Zabıta Arasında Gerginlik
    22 Şub Antalya Kumluca'da Pazarcılarla Zabıta Arasında Gerginlik

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde halk pazarının başka yere taşınacağı gerekçesiyle pazarcılara tezgah açma izni verilmemesi üzerine pazarcılarla zabıta arasında gerginlik yaşandı. Kumluca Belediyesi, mevcut pazar yerinin yıkım kararı üzerine yeni bir kapalı pazar yeri inşa etti. Ancak zabıta ekipleri, mevcut pazar yerini bariyerlerle kapatarak pazarcıların pazar kurmasını engellemeye çalıştı. Pazarcılar, yeni pazar yerinin kendilerine yüksek fiyatla satılmak istendiğini iddia ederek tepki gösterdi. Gerginlik üzerine polis ekipleri de pazarın çevresinde tedbir aldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aday Belirleme Sürecinde Değişiklik Yapacaklarını Açıkladı
    21 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aday Belirleme Sürecinde Değişiklik Yapacaklarını Açıkladı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partilerin aday belirleme süreçlerinin zorlu geçtiğini belirterek, başkanlara 3 ayda bir karne vereceklerini söyledi. Özel, Türkiye İttifakı'nın herkesin oyuna talip olduğunu ifade etti.

  • CHP Belediye Başkanlarına 3 Ayda Bir Karne Verilecek
    21 Şub CHP Belediye Başkanlarına 3 Ayda Bir Karne Verilecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partilerinden seçilecek belediye başkanlarına 3 ayda bir 'karne' vereceklerini açıkladı. Özel, aday belirleme sürecinin tamamlandığını ve kampanyanın başladığını belirtirken, gelecek 5 yılda belediye başkanlarına sürekli ölçme ve değerlendirme yapacaklarını söyledi. Aday belirleme sürecinin zorlu olduğunu vurgulayan Özel, bu kriterler olmadığı sürece aday belirleme süreçlerinin sancılı olmaya devam edeceğini ifade etti. Özgür Özel, tekrar aday gösterilmeyen belediye başkanlarının vatanseverliklerinden ve çalışkanlıklarından şüphe duymadıklarını belirtti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ise belediyeciliğin insan sevgisi ve hizmet aşkıyla ilgili olduğunu vurguladı.

  • Başkan Böcek hizmette 5. yılını anlattı, yeni dönemdeki 132 projesini tanıttı
    21 Şub Başkan Böcek hizmette 5. yılını anlattı, yeni dönemdeki 132 projesini tanıttı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i katılımıyla gerçekleşen, 'Hizmette 5. Yıl ve Aday Tanıtım Toplantısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, "Antalya'yı yönetmek demek sadece dönemi kurtarmak değil, uzun vadeli planlama da yapmak;

  • Kumluca Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu
    16 Şub Kumluca Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

    Kumluca Belediyesi'nin kuruluşunun 70. yılına özel düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçının ardından katılımcılara kupaları dağıtıldı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Kupa törenine yoğun ilgi gösteren katılımcılar, KUMGENÇ Orkestrası konseriyle keyifli zamanlar geçirdi.

  • Antalya'da köpek hırsızı şüpheli polislere zor anlar yaşattı
    15 Şub Antalya'da köpek hırsızı şüpheli polislere zor anlar yaşattı

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir vatandaşın evinin önünden köpeğini çalan şüpheli, polislere bıçak çekerek mukavemette bulundu. Zihinsel engelli olduğu belirtilen şüpheli gözaltına alındı.

  • Antalya'da 3 Aylık Yağmur 12 Saatte Yağdı
    13 Şub Antalya'da 3 Aylık Yağmur 12 Saatte Yağdı

    Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrası İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve diğer yetkililer açıklama yaptı. Karaloğlu, Kepez ilçesinde 12 saatte metrekareye 330 kilogram yağmur yağdığını belirtti. Yağışlar nedeniyle 112'ye 3 bin 500 ihbar yapıldı ve 989 kişi tahliye edildi. Elektrik kesintileri yaşanan 11 mahallede çalışmalar devam ediyor. AFAD ise Antalya'da şiddetli yağışın yarın sabaha kadar aralıklarla devam edeceği uyarısında bulundu.

Advertisement