Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanlığına Mustafa Öztürk Seçildi - Son Dakika
Spor

Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanlığına Mustafa Öztürk Seçildi

Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanlığına Mustafa Öztürk Seçildi

Kumluca Belediyespor'un olağan kongresinde Mustafa Öztürk, kulüp başkanlığına seçildi. Yapılan seçimde tek liste yarışırken, Öztürk oy çokluğuyla başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Hüsnü Balcı, Serdar Parçaoğlu, İsmail Eren ve Erol Durdaş getirildi. Öztürk, yaptığı konuşmada, Kumluca Belediyespor'un 3. lige çıkması için çaba göstereceğini ve sporseverlerin desteğini beklediğini belirtti.

06.04.2024 11:43  Güncelleme: 11:45

Kumluca Belediyespor Kulubünün olağan kongresinde başkanlığına Mustafa Öztürk seçildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen olağan kongrede, kulüp başkanlığı için tek liste yarıştı. Oy çokluğuyla kulüp başkanlığına Mustafa Öztürk seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Hüsnü Balcı, Serdar Parçaoğlu, İsmail Eren ve Erol Durdaş getirildi.

Öztürk, yaptığı konuşmada, Kumluca Belediyespor'un 3. lige çıkması için elinden gelen çabayı göstereceğini, bu konuda tüm sporseverlerin de desteğini beklediğini söyledi.

Seçildiği görevin zorluğunu ve yönetim kurulu olarak yüklerinin ağırlığını iyi bildiklerini ifade eden Öztürk, "Yönetim kurulu olarak gerçekten zor bir göreve talip olduk. Halkımızın uzun yıllardır takımımızdan beklentisi var." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanlığına Mustafa Öztürk Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement