Kumluca Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Kumluca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Kumluca Gençlik Meclisi" ilk toplantısını gerçekleştirdi.

25.03.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Kumluca Gençlik Meclisi" ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Gül-Çetin Kaur Lisesi Müdürü Osman Mutlu, gençlik meclisi hakkında bilgi verdi. Projenin dört yıl devam edeceğini ifade eden Mutlu, bu sürede öğrencilerin okul ve ilçe idarelerine görüş ve fikirleriyle katkı sağlayabileceklerini bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, gençlik meclisinin gençlerin toplum ve yönetimde söz sahibi olmaları açısından önemli olduğunu vurguladı. Bugünün gençlerinin, fikirleriyle yönetime yön verebileceklerini belirten Girgni, gençlik meclisinin projeleri ve ortaya koyacağı fikirleriyle örnek olacağını ümit ettiğini dile getirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, projeyi çok önemsediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu proje, hem ilçemizde demokratik ortamın gelişmesine hem de gençlerimizin toplumda daha fazla söz sahibi olmalarına büyük katkı sağlayacaktır. Çünkü toplumda bir şeyler tartışılırsa, bir şeyler konuşulursa o zaman doğru ve güzel işler fikirler ortaya çıkar ve güzel işler yapılır. Ben sizlerin büyük gelişim kazanacağını ümit ediyorum ve bu meclise katkı sunan herkese teşekkür ediyorum."

Çetinkaya, Kumluca Belediye Meclisinin gelecek toplantılarına Kumluca Gençlik Meclisi divanı üyelerini de davet etti. Konuşmaların ardından Kumluca Gençlik Meclisi divanı oluşturuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement