Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ve sonrası için Havza Belediyesi tarafından bir dizi tedbir alındı.

30.09.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ve sonrası için Havza Belediyesi tarafından bir dizi tedbir alındı.

Havza Belediyesi tarafından bayram öncesi ve bayram sonrası için zabıt ve temizlik işleri olmak üzere ilgili birimlerde görevlendirmeler yapıldı. Havza Belediyesi zabıta ekiplerince bayram öncesi ve bayram boyunca kurbanlık pazarında denetimlere başlandı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Havza Belediye Başkanlığı olarak halkımızın rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerimizi aldık. Zabıta Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Şefliğimizce ilçemizin temizliği ve halkımızın rahatı için her türlü çalışma planı yapıldı. Temizlik İşleri Şefliğimiz bayram boyunca görevinin başında olacak ve çalışmalarına devam edecek. Halkımızdan ricamız hem çevre hem de kendi sağlığımız için kesmiş oldukları kurbanların kullanılmayan atıklarını gelişi güzel atmamalarıdır. Halkımızın yaklaşan Kurban Bayramlarını şimdiden kutlarım" dedi.

İkiz, zabıta ekiplerinin bayram öncesi ve bayram tatili boyunca görevlerinin başında olduğu belirtilerek kurbanlarını kendi imkanları ile kesen vatandaşların dini ve hijyenik şartlara uymalarını çevre temizliğine özen göstermelerini istedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement