Kurban Bayramına Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramına Doğru

Belediye Başkanı Eroğlu: "Belediyeye yapılacak küçükbaş ve büyükbaş kurban bağış bedelini 450 lira olarak belirledik"

19.09.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Belediyeye yapılacak küçükbaş ve büyükbaş kurban bağış bedelini 450 lira olarak belirledik" dedi.

Eroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramına az bir süre kaldığını söyledi.

Bayramla ilgili her türlü hazırlıklarının tamamlandığını belirten Eroğlu, "Bizleri bir yapan beraber yapan toplumsal dayanışmamızı en üst seviyeye çıkaran günlerdir. Bu bayram memleketimizin her noktasında inşallah kazasız ve belasız geçer. Kurban Bayramları kurban kesimi de olduğu için hem meşakkatli geçiyor hem de bir takım kazaları da beraberinde getirebiliyor" dedi.

Kurbanlık satış yerlerinin belirlendiğini ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bu sene 2 yeri kurban satışı olarak belirledik. Bunlardan bir tanesi mezbahanenin olduğu alanın yan tarafındaki alan. Bir diğeri de Yeşilvadi Sosyal Tesislerinin olduğu yerdeki alan Kurban kesim yerlerini de 34 noktada belirledik. Bu yerleri yazılı olarak duyurularımızı yapacağız. Mahallelerimizde muhtarlarımızla irtibata geçeceğiz. Kurban kesim yerleri haricinde de kesimlere müsaade etmeyeceğiz. Kurban kesim işleminin sağlıklı ve hijyenik bir şekilde sağlanması konusunda zabıtamızla Tarım İl Müdürlüğümüzle birlikte her türlü hassasiyeti göstereceğiz. Belediyeye yapılacak küçükbaş ve büyükbaş kurban bağış bedelini 450 lira olarak belirledik." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement